Maria McTurk
Massør
Maria-McTurk-FYSIQ
Tlf: 35 36 66 62
Mail: mm@fysiq.dk
Maria-McTurk-FYSIQ
UDDANNELSE:
Jeg er uddannet i 1999 fra Natur Medicinsk Kursus Center som fysiurgisk kropsmassør, og har siden behandlet klinenter i Storkøbenhavn på virksomheder og på klinik Åboulevard, klinik Westend. Jeg kan nu findes i FYSIQ Nørrebro.
TILGANG:
Jeg lytter altid til klienterne for at sikre hver eneste behandling er målrettet efter individuelle behov og ønsker. På den måde sørger jeg for at hver massage foregår i trykke rammer, og at du får den mest optimale massagebehandling som muligt. Jeg kan ikke helbrede, men kan hjælpe kroppen til at få det bedre.

Hvad siger mine klienter

Maria er absolut den bedste massør, jeg nogensinde har været hos. Hun er super professionel og har hjulpet mig af med smerter og spændinger i ryggen. Jeg anbefaler hende stærkt.
Jonas Svensson
Den bedste massage jeg nogensinde har fået. Maria har været fuldstændig uundværlig i begge mine graviditeter OG i lang tid efter fødslen. Jeg har kæmpet med invaliderende bækkenløsning under begge gravidteter og efterfølgende, og Maria har virkelig hjulpet mig igennem, så jeg har haft det så godt som overhovedet muligt, trods bækkensmerter. De bedste anbefalinger herfra :-)
Cornelia Eriksen
Maria er den bedste massør. Hun får løsnet op for min ryg og nakke, og det afhjælper spændingshovedpiner og ømme muskler fra træning. Hun fanger de helt rigtige steder, og fornemmer med det samme, hvor smertetærsklen er. Der er en rigtig god atmosfære, og man mødes altid med et smil. Jeg kan varmt anbefale behandling hos Maria.
Gadir