Lars Kristensen
Fysioterapeut og daglig leder
Lars
Daglig leder, fysioterapeut, Exam. Idræt og Exam. MT i FYSIQ Dragør
Lars
Om mig:
Jeg synes det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med sportsfolk, der brænder for sin sport og er motiveret til at yde deres aller bedste. Jeg er optaget af, at det er det gode samarbejde mellem sports fysioterapeuten og sportsfolkene, der er med til at skabe de gode resultater. Jeg er daglig leder i FYSIQ Dragør, samt en del af FYSIQ Sport.
Videreuddannelse:
Sportsfysioterapeut Exam. i Del A v/Dansk Selvskab for Sportsfysioterapi, Exam. Muskuloskeletal fysioterapi (MPT) v/ Dansk selvskab for Muskuloskeletal Fysioterapi.
Anden kursusaktivitet:
Medicinsk akupunktur, Dynamisk stabilitet.
Erfaringer fra sportens verden:
Erfaringer fra sportens verden:
Egne idrætsaktiviteter:
Løb, volleyball.
Specielt:
Arbejder inden for sygesikringen. Der er dækning fra ”sygeforsikringen danmark” De fleste forsikringer dækker grundbeløb.

Hvad siger mine klienter

Jeg havde en meget kompetent fysioterapeut som fik styr på min ankel ved hjælp af mange forskellige øvelser. En ankel som jeg har haft problemer med i meget lang tid.
Sigrid
Lars i Dragør er et utrolig behageligt menneske og man føler sig i trygge hænder hos ham.
Ann-Mari
Kæmpe ros til FYSIQ i Dragør. Oplever altid stor imødekommenhed, professionalisme og topbehandlinger. Har været super glad for mit forløb med fyssen Lars, som har hjulpet mig igennem mine nakke problemer. Det er et rigtigt dejligt sted at være. Kan kun anbefale stedet.
Lukas