Emil Rasmussen
Fysioterapeut
Emil-Rasmussen-FYSIQ
Tlf: 35 36 66 62
Mail: er@fysiq.dk
Emil-Rasmussen-FYSIQ
Videreuddannelse/kurser:
Videruddannelse inden for håndtering/behandling af længervarende smerteproblematikker Kursusrækken fra Move2Peak Academy Åndedrætskurser til smertehåndtering og til performance Muskoluskeletal fysioterapi Diverse osteopatikurser og kiropraktiske kurser med fokus på ryg. Akupunktur/laser/shockwave
Erfaring:
Jeg dimiterede fra fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg sommeren 2011 og startede efter noget tid tilbage i København min fysioterapeutiske praksis. Jeg har udelukkende arbejdet på klinik, hvilket har givet mig en bred vifte af erfaring og kurser inden for behandling/håndtering af smerte og træningsproblematikker. I årene 2013-2020 var jeg som fysioterapeut og fysisk træner tilknyttet forskeliige basketklubber samt U14, U20 og Senior A-Landshold. Opgaven var, i samarbejde med trænerstaben, håndtering af spillernes sundhed og performance. Aktuelt er jeg tilknyttet Basketlinjen som fysisk træner på et Team Danmark Gymnasium hvor jeg hjælper eleverne med løbende justeringer i træningsplan, teknik og visitering ifm. skader og load management. Herudover assisterer jeg med godt humør, gode far jokes og vurdering af evt. skader på min gamle højskoles årlige vinterfjellstur.
INTERRESEOMRÅDER:
At få lavet en plan til dig så den passer i din hverdag. Herunder en grundig forventningsaftemning hvor vi også tager dit udgangspunkt og endemål i betragtning. Om planen inkludere manuel behandling, tid eller videre udredning, så forventer jeg du deltager aktivt i forløbet.
FYSIOTERAPEUTISKE HOLD:
FYSIOTERAPEUTISKE HOLD:
EGNE IDRÆTSAKTIVITETER:
Styrketræning, Løb, Klatring, Vandring, Ski

Hvad siger mine klienter