Camilla Hester Hansen
Fysioterapeut
Camilla
Exam. Muskuloskeletal fysioterapi (MPT) v/ Dansk selvskab for Muskuloskeletal Fysioterapi
Tlf: 32 52 35 60
Mail: chh@fysiq.dk
Camilla
Om mig:
Jeg har i mange år spillet håndbold på divisionsniveau. Nu brænder jeg for at arbejde med sportsudøvere, da de altid er fuldt motiveret for at opnå resultater samt har store forventninger til behandlingsforløbet. Som sportsfysioterapeut bliver man konstant udfordret ift. at ramme sportsudøverens rette niveau i genoptræningen samt få udøveren (stærkere) tilbage til sporten både fysisk som psykisk. Dette kræver, at jeg som fysioterapeut konstant videreudvikler mig, hvilket jeg lægger stor vægt på. Jeg er dermed i gang med sidste del af uddannelsen inden for Muskelskeletal fysioterapi samt Sportsfysioterapi. Jeg lægger stor indsats i at følge sportsudøveren hele vejen til målet.
Uddannelse:
Jeg er uddannet fysioterapeut i 2013 og har arbejdet i Fysiq siden da. Under vejs har jeg efteruddannet mig inden for Muskuloskeletal Fysioterapi, Exam. MPT, hvilket har specialiseret mig i at udrede og behandle patienter med Muskuloskeletale problematikker inden for nakke, ryg osv. Jeg har en lang række kurser inden for Sportsfysioterapi til at undersøge, behandle og genoptræne sportsrelaterede skader. Derudover har jeg uddannet mig i at kunne give IMS Akupunktur og har kurser inden for Mulligan konceptet, hvor man arbejder funktionelt med at øge bevægelse samt nedsætte smerte.
Anden kursusaktivitet:
Dynamisk stabilitet, Medicinsk akupunktur, Mulligan
Erfaring:
I min hverdag behandler jeg både akut opståede skader, samt længerevarende og tilbagevendende problematikker, med specifik træning og behandling. Jeg lægger vægt på en god og grundig første konsultation, hvor vi sammen får lagt en behandlingsplan. For mig er et godt og trygt samarbejde vigtigt gennem forløbet, om det er et kort eller et længere behandlingsforløb.
Hold:
Hoftehold, Livsstilshold samt balance/styrkehold. Jeg har også mindre genoptræningssessioner.
Andet:
Derudover underviser jeg i ryg og hoftetræning samt vejleder i styrke og kredsløbstræning i en seniorklub.

Hvad siger mine klienter

Klient Navn
Klient Navn
Klient Navn