Amanda Giessing
Fysioterapeut
Amanda
ag@fysiq.dk
Amanda
UDDANNELSE
Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2020, og har siden da haft en fast stilling i FYSIQ. i 2022 blev jeg færdig som sportsfysioterapeut ved Dansk selskab for sportsfysioterapi, med fokus på at kunne håndtere alle typer af sportsskader, fra akutte til overbelastningsskader.
ERFARING
Jeg har til dagligt alle typer af muskuloskeletale patienter, med kortvarig skadesforløb til langvarige smerter. Jeg har en aktiv tilgang til behandlingen og øvelser/træning er næsten altid en del af behandling for patienten. Jeg er ansvarlig for efterfødselshold og har erfaring med graviditetsrelateret problematikker, hvad end om det er smerter under graviditet, eller genoptræning efter fødslen. Jeg undersøger og udreder daglig patienterne med fokus på deres behov og ønske, og sammensætter den relevante behandling, i trygge rammer for patienten. Hos mig, er patienten en del af den aktive behandling, og jeg ønsker derfor altid af mine patienter er aktiv deltagende i deres vej mod målet.

Hvad siger mine klienter

"Rigtig god behandling. Det er første gang at jeg er i bedring med mine skader. Meget professionelt personale. Det hele er bare super godt!”
Celine W.
“Meget professionel hjælp fra Amanda Giessing"
JONATHAN F.
“jeg blev behandlet meget professionelt af Amanda, som fik mine knæsmerter til at forsvinde på seks uger med hendes genoptræningsprogram. Fantastisk"
JOSEPHINE L.