Mikkel Hjuler

Partner i FYSIQ, klinisk ekspert, Exam Idrætsfysioterapeut, Exam.MT, Supersole i FYSIQ Nørreport


Om mig:

Det tænder mig, når mennesker vil opnå noget med deres fysik og tør bringe deres personlighed i spil - uanset sportsligt niveau eller profession. I en patientrelation bringer jeg både de faglige og personlige kompetencer i spil. Men lige så vigtigt for mig er at holde fokus på patienten som menneske og dennes dagligdag og livssituation. Dét at kunne følge mennesket i livet væk fra behandlingsrummet eller træningssalen er altafgørende for at give patienten de optimale forhold for vævsheling, restitution og opbygning.

Videreuddannelse:

Sportsfysioterapeut Exam. i Del A & B v/Dansk Selvskab for Sportsfysioterapi, Exam. Muskuloskeletal fysioterapi (MPT) v/ Dansk selvskab for Muskuloskeletal Fysioterapi.

Kursusaktivitet:

SuperSole, Dynamisk Stabilitet, Medicinsk Akupunktur.

Undervisningserfaring:

Dansk selskab for Sportsfysioterapi, SuperSole.

Arbejde i FYSIQ Sport:

Daglig leder i FYSIQ Ørestad & FYSIQ Sport. Klinisk ekspert i Sportsfysioterapi.

Erfaring fra sportens verden:

Har været tilknyttet flg. håndboldklubber: AG København, Kolding-København, FCK Håndbold, Oltchim Valcea (Rumænien), København Håndbold, FIF Håndbold, AJAX Håndbold. Dansk Håndbold Forbund A-landshold (Kvinder).

Specielt:

Arbejder uden for sygesikringen. Der er dækning fra ”sygeforsikringen danmark”. De fleste forsikringer dækker grundbeløb.