Mikkel Hjuler

Daglig leder, klinisk ekspert, Exam Idrætsfysioterapeut, Exam.MT, Supersole i FYSIQ Ørestad

Om mig:
Det tænder mig, når mennesker vil opnå noget med deres fysik og tør bringe deres personlighed i spil - uanset sportsligt niveau eller profession. I en patientrelation bringer jeg både de faglige og personlige kompetencer i spil. Men lige så vigtigt for mig er at holde fokus på patienten som menneske og dennes dagligdag og livssituation. Dét at kunne følge mennesket i livet væk fra behandlingsrummet eller træningssalen er altafgørende for at give patienten de optimale forhold for vævsheling, restitution og opbygning.
Videreuddannelse:
Sportsfysioterapeut Exam. i Del A & B v/Dansk Selvskab for Sportsfysioterapi, Exam. Muskuloskeletal fysioterapi (MPT) v/ Dansk selvskab for Muskuloskeletal Fysioterapi.
Kursusaktivitet:
SuperSole, Dynamisk Stabilitet, Medicinsk Akupunktur.
Undervisningserfaring:
Dansk selskab for Sportsfysioterapi, SuperSole.
Arbejde i FYSIQ Sport:
Daglig leder i FYSIQ Nørreport & FYSIQ Sport. Klinisk ekspert i Sportsfysioterapi.
Erfaring fra sportens verden:
Har været tilknyttet flg. håndboldklubber: AG København, Kolding-København, FCK Håndbold, Oltchim Valcea (Rumænien), København Håndbold, FIF Håndbold, AJAX Håndbold. Dansk Håndbold Forbund A-landshold (Kvinder).
Specielt:
Arbejder uden for sygesikringen. Der er dækning fra ”sygeforsikringen danmark”. De fleste forsikringer dækker grundbeløb.

Mikkel Hjuler