Fysioterapeutisk holdtræning i FYSIQ​

FYSIQ og Kiropraktik i Centrum​

FYSIQ og Kiropraktik i Centrum har indgået et samarbejde, der gør, at patienter der allerede er i et kiropraktisk forløb, kan genoptræne på hold i FYSIQ.

Fysioterapeutisk holdtræning er en god og effektiv måde at genoptræne på. Holdtræningen begynder når man er kiropraktisk eller fysioterapeutisk udredt og allerede har haft de første behandlinger.

Holdtræning i FYSIQ er opdelt efter niveau og region. Der er god mulighed for konstant få rettet sine øvelser, både så man gør det korrekt og så man træner med den rigtige belastning og sværhedsgrad. Afhængigt af problemet vil man genoptræne en til to gange om ugen.

Kontakt for at booke tid

Adresse

Åboulevard 28, 2200 København N

Åbningstider

Man – fre: 8:00-17:00

Weekender: Lukket

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – fre: 8:00-17:00

Weekender: Lukket

Adresse

Digevej 114, 3. sal
2300 København S

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 20.30
Fredag: 07.00 – 19.00
Lør, søn: 08.00 – 15.00

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas