Hjerteåbnende healing: Kakaoceremoni, blid yoga, chantning og lydhealing

Kom med til en aften hvor vi åbner og healer vores hjerter. Oplev muligheden for rejse dybt ind i dig selv og synke ned i lindring, følelsesmæssig forløsning, samt dyb ro og væren. 

Den hellige Kakao åbner dit hjerte og hjælper dig med at forbinde dig med dine følelser, frigive energiske blokeringer og opleve en dybere følelse af kærlighed og forbindelse. 

Ceremonien har til formål at skabe et trygt og støttende rum for dig til at udforske dine indre verdener, dyrke en følelse af nærvær og invitere til healing, transformation og åbning af dit hjerte. 

Vi blødgør og åbner kroppen gennem blide yogaøvelser og som vi chanter mantraer vil disse magiske melodier, som en blid brise favne os og støtte os i at åbne vores hjerter. 

Aftenen slutter af med lydhealing ~ mærk dens sublime kraft, hvor ældgamle helbredende instrumenter som gonger, syngeskåle og terapeutiske vibrationer skaber en symfoni af ro og lindring. Som et harmonisk hav af vibrationer får du en himmelsk flugt fra hverdagens kaos – et fristed, hvor du kan fordybe dig i et rige af healende lyd og mærke vibrationernes transformative effekter med hele dit væsen.

Tid og sted

  • Fredag d. 13/10

  • kl 18-21

  • FYSIQ Kastrup, Kamillevej 4

Pris

  • Prisen for workshoppen er kr. 399,-

Tilmelding

Som altid er det først til mølle.

I dagtimerne i receptionen FYSIQ Kastrup eller på chr@fysiq.dk

Tilmeldingen er først gældende, når betalingen er modtaget og pengene refunderes ikke ved afbud.