Hjerteåbnende healing: Kakaoceremoni, blid yoga, chanting og lydhealing

Kom med til en aften hvor vi åbner og healer vores hjerter. Oplev muligheden for rejse dybt ind i dig selv og synke ned i lindring, følelsesmæssig forløsning, samt dyb ro og væren. 

Den hellige Kakao åbner dit hjerte og hjælper dig med at forbinde dig med dine følelser, frigive energiske blokeringer og opleve en dybere følelse af kærlighed og forbindelse. 

Ceremonien har til formål at skabe et trygt og støttende rum for dig til at udforske dine indre verdener, dyrke en følelse af nærvær og invitere til healing, transformation og åbning af dit hjerte. 

Vi blødgør og åbner kroppen gennem blide yogaøvelser og som vi chanter mantraer vil disse magiske melodier, som en blid brise favne os og støtte os i at åbne vores hjerter. 

Aftenen slutter af med en shamanistiske rejse, som er ældgamle praksis, der bruges til udforskning og forbindelse af en dybere bevidsthed. Ved at bruge et trommeslag, som en rytmisk guide kan du komme ind i ændrede bevidsthedstilstande og rejse dybere for vejledning og healing. Trommens konstante slag hjælper med at stille sindet og tillader sjælen at begive sig ud på transformative rejser, møde guider og få adgang til visdom ud over den almindelige virkelighed. Gennem dette kraftfulde værktøj kan shamanistiske rejser med en tromme åbne en verden af ​​dybe oplevelser og forbindelser.

Tid og sted

  • Søndag d. 07/04

  • Kl. 12.00 – 15.00

  • FYSIQ Kastrup, Kamillevej 4

Pris

  • Prisen for workshoppen er kr. 399,-

Tilmelding

Som altid er det først til mølle.

I dagtimerne i receptionen FYSIQ Kastrup eller på chr@fysiq.dk

Tilmeldingen er først gældende, når betalingen er modtaget og pengene refunderes ikke ved afbud.