Fysioterapeut Lyngby - Kom til fysioterapi hos FYSIQ

Har du brug for en fysioterapeut i Lyngby? Hos FYSIQ kan du få god og effektiv behandling af én af landets bedste fysioterapeuter. Fysioterapi kan både være gavnligt for dig, der har en akut opstået skade, men også for dig, som har kroniske smerter.

FYSIQ har dog endnu ikke en klinik i Lyngby, og derfor skal du søge længere ind mod København for at finde en behandler. Dog kan du med fordel besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, som holder til i byen.

Skal vi behandle dig?

Har du besluttet dig for, at det er tid til, at få gjort noget ved den skade du har, eller at få fat i en dygtig fysioterapeut Lyngby, der ved, hvad han eller hun laver? Så kan du med fordel vælge FYSIQ, som dit foretrukne behandlingssted.

Vores fysioterapeuter er altid veluddannede og dygtige til det, de laver. Derfor kan du også være sikker på at være i trygge hænder, når du kommer forbi til fysioterapi hos os.

Du kan finde alle vores lokationer her, er du interesseret i at finde den klinik, der ligger tættest på dig, så du ikke skal bevæge dig for langt væk, for at gå til fysioterapeut. Skal du ikke behandles i Lyngby, kan du også med fordel se efter en behandler på Frederiksberg eller i resten af København.

Fysioterapi i Lyngby med største omhu

Som nævnt, kan vi ikke hjælpe med en fysioterapeut Lyngby på nuværende tidspunkt, men vi hjælper gerne til med både udredning, behandling og træning, hvis du besøger én af vores seks klinikker i Københavnsområdet. 

Vi vil altid forud for et behandlingsforløb med fysioterapi, lave en udredning af dig, så vi kan finde frem til, hvor generne eller smerterne har sine rødder. Dette gør det nemmere for din fysioterapeut at finde en god og effektiv måde at behandle dig på.

I forbindelse med et behandlingsforløb med en fysioterapeut Lyngby, vil der typisk også følge andre behandlingsformer med, eksempelvis massage, der er rigtig godt til at løsne op i spændinger. Derudover vil der også være nogle øvelser, som du vil blive vejledt i, der vil gøre din behandling langt mere effektiv på kortere tid.