Fysioterapeut Viborg - Personlig fysioterapi nær dig

Skal en fysioterapeut i Viborg tage hånd om dine skader eller spændinger? Hos FYSIQ finder du nogle af landets bedste behandlere, der hver dag arbejder for at gøre hverdagen bedre for alle typer af mennesker.

Vi har, hos FYSIQ, dog endnu ikke en klinik i Viborg, og derfor skal du enten tage turen til København, hvor du finder vores 6 klinikker, eller du kan vælge at benytte dig af vores søsterklinik i byen, nemlig FysioDanmark.

Adresse

Gravene 28 G,

8800 Viborg

kontakt

+45 86 62 22 54 

info@fysiodanmark-viborg.dk 

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 18.00
Fredag: 07.00 – 15.00
Lør, søn: Lukket

Få hjælp til smerter og gener

Har du pådraget dig en skade, som generer dig i hverdagen, eller er du født med en kronisk lidelse, der gør det nødvendigt for dig at gå til fysioterapi? Så er der hjælp at finde, både hos FYSIQ og FysioDanmark.

Vi er nemlig en samling på langt over 80 forskellige klinikker, der tager kampen op imod de genstridige smerter, skader og gener, som tusindvis af danskere hver dag oplever. Du kan derfor også være sikker på at komme i erfarne hænder, når du besøger én af vores klinikker, enten i Viborg eller i andre byer over hele landet.

Vi er eksperter i det, vi laver, og vores behandlingsmetoder følger altid den videnskabelige udvikling, så vi til enhver tid kan tilbyde dig den bedste og mest effektive behandling.

Se også fysioterapeut Lyngby, fysioterapeut Holbæk eller fitness/træningscenter Amager her. 

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

Personligt forløb med fysioterapeut Viborg

Når du kommer til behandling i én af vores klinikker, enten i Viborg eller i en anden by, vil en fysioterapeut indledningsvist gennemgå dine smerter, gener og eller skader, så den rette behandlingsform kan identificeres og et behandlingsforløb kan planlægges.

Her vil der naturligvis også blive taget højde for dine ønsker, så du selv kan være med til at fremskynde behandlingen og effekten med træning og fysioterapi i Viborg. Det er nemlig vigtigt, at du også selv tager en aktiv rolle i dit behandlingsforløb. Det giver bedre og hurtigere resultater.

Find også en fysioterapeut i Silkeborg, i Vejle eller i Esbjerg.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt