Fysioterapeut Silkeborg - Fokuseret og effektiv fysioterapi

Find en dygtige fysioterapeut i Silkeborg. Hos FYSIQ giver vores dygtige fysioterapeuter personlig behandling med udgangspunkt i de behov og problematikker, du kommer med. Du er altså sikret fokuseret og effektiv fysioterapi tilpasset dig og din situation.

Dog har vi endnu ikke en klinik i det jyske, og derfor skal du en tur omkring hovedstaden for at finde hos. Du kan alligevel stadig finde kyndig hjælp, da vores søsterklinik, FysioDanmark, kan tilbyde effektiv behandling i byen.

Adresse

Kejlstrupvej 28
8600 Silkeborg

kontakt

Tlf. 86 82 98 22
mail@fysiosilkeborg.dk

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 17.30
Fredag: 07.00 – 15.00
Lør, søn: Lukket

Mere end bare et træningscenter

Hos FYSIQ finder du gode og veludstyrede træningsfaciliteter, som du med fordel kan bruge ved både træning, genoptræning og fysioterapi. Men vi kan meget mere end dette. Vi tilbyder nemlig også masser af forskellige typer af holdtræning, som har fokus på adskillige områder, så der helt sikkert er noget, der passer til dine behov.

Undersøg gerne vores holdplan og se, hvilke hold, du kan melde dig på, for at få mest ud af din tid og dine øvelser. Der vil altid være en dygtig fysioterapeut, der kan hjælpe dig igennem øvelser, vise dig gode tricks til, hvordan du får mest ud af din træning, og hvad du kan gøre derhjemme i Silkeborg, for at forkorte og forbedre dit eget forløb og træning.

Fysioterapi hos dygtig fysioterapeut Silkeborg

Selvom du ikke finder vores fysioterapeut Silkeborg, er det alligevel muligt at blive behandlet hos dygtige fagfolk. Som nævnt, har FysioDanmark en klinik i byen, som du med fordel kan besøge, hvis ikke du har tiden eller muligheden for at tage forbi Nørreport eller Lufthavnen.

En fysioterapeut Silkeborg vil både kunne hjælpe dig med mere eller mindre kroniske smerter og finde frem til et godt og effektivt forløb, hvor du hurtigt vil kunne mærke forskel. Det er vigtigt for os, at du oplever en forbedring med dit forløb, og derfor kan du også være sikker på, at fysioterapi hos FYSIQ vil være både effektiv og mærkbar.

fysioterapeut nørrebro
fysioterapeut nørrebro

Find den nærmeste fysioterapeut Silkeborg

Ønsker du at finde den nærmeste fysioterapeut Silkeborg, kan du med fordel se efter vores søsterklinik. Her er det både muligt at komme til sundhedstjek, til træning, fitness og meget mere.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt