Fit For Livet - Livstilsændringer der holder

8 måneders forløb med kostvejledning, motivationssamtaler, personlig programlægning, opfølgninger, træning på lukkede hold og meget mere. 

Du har sikkert prøvet det før...

Som mange andre, har du sikkert også prøvet at tabe dig før. Fælles for de fleste slankekure og vægttabsprogrammer er, at de er designet til at virke hurtigt. Derfor er de ofte gode i starten, men tæt på umulige at holde i længden. De bliver for ekstreme, restriktive eller på andre måder uholdbare.

Vi ved hvad du har brug for: Et livsstilsforløb, der hjælper dig med at få den rette træning på et lukket hold, sunde spisevaner, motivation, vejledning og en stærk holdånd. Er du klar til at starte en ny livsstil i 2024?

Fit For Livet kort forklaret

Fit For Livet  er et forløb, der strækker sig over 8 måneder, og indeholder kostvejledning, motivationssamtaler, personlig programlægning med opfølgninger, træning på lukkede hold, fællesskab både i centret og via sociale netværk som Facebook, månedlige events og foredrag.

På det lukkede hold er der maks. 12 deltagere, som alle har et fælles mål om at ændre livsstil. På Fit For Livet træner du to gange om ugen i de første tre måneder. Træningen foregår i FYSIQ og er et godt mix af konditions- og styrkeøvelser i holdsal. Her bliver du nøje instrueret og presset af kyndige og engagerede instruktører, på en sjov måde.

Opstart: Torsdag d. 04. januar kl. 17:00

Træningstidspunkter: Mandage 19:00-19:50 og torsdage 18:00-18:50

Sted: FYSIQ Ørestad

FYSIQ planen

Her er planen

1. Tilmeld dig

Skriv til vores livsstilsvejleder, Sille Thode, i bunden af denne side.

2. Start Fit For Livet

Få sved på panden og masser af energi til vores lukkede holdtræninger.

3. Nyd din nye hverdag

Nyd din nye livsstil. Sund mad og træning har gjort dig fit for livet

Du fortjener en aktiv livsstil

Vi har set hvad det gør ved folk, når de taber den ønskede vægt, skaber sunde spisevaner og får energien tilbage.

Det er stort. Næsten livsbekræftende.

Vi mener, at alle fortjener at leve en sund livsstil.

FYSIQ - For for livet
Female circle priser

Priser

Faser Pris
Intensiv fasen - 3 måneder
Stabiliseringsfasen - 3 måneder
Fastholdelsesfasen - 2 måneder
Den samlede pakke - 8 måneder
kr. 5.500,-

Tilmeld dig her

Skriv en email til Sille, for at blive tilmeldt. Der er kun et begrænset antal pladser og som altid er det først til mølle.

Kontakt os her

Den lidt længere forklaring af Fit For Livet

Intensiv fasen

Denne faser handler om at komme godt og sikkert i gang, samt at få de første gode resultater. Vi har en fælles opstart, hvor vi lærer hinanden at kende, forløbet præsenteres i detaljer, og du får din personlige livsstilsmappe. Målene bliver sat, og i løbet af de første par uger har du det første individuelle møde med din kostvejleder og de fysioterapeutstuderende. Her kommer du godt i gang, og får det nye træningsprogram, der bliver designet ud fra din nuværende form og præferencer, samt vores professionelle vurdering af et program, der imødekommer dine behov bedst muligt. Samtidig kickstarter vi dine nye kostvaner. Du modtager en personlig kostvejledning og vi ligger en plan, der tager hensyn til smag, behov og mål. Du vil modtage en masse motivation og inspiration hertil.

Efter de første par uger vil du allerede mærke de første positive effekter af træning og kostomlægning. Det vil ofte være bedre teknik og mere energi i hverdagen, som følge af et mere stabilt blodsukker. I de efterfølgende uger vil for alvor kunne se forandringerne på din krop, og have energi og overskud til for alvor at smide resten af de dårlige vaner ud. Din nye viden giver dig en forståelse for din krop, der gør dig i stand til at vurdere hvilke ting i din hverdag, der er gode for dig, og hvilke ting, der kan forbedres endnu mere.

Stabiliseringsfasen

Giv dig selv og de andre et stort klap på skulderen over de træningspas, der er gennemført, den sved, du har svedt, det fedt, der er væk, de muskler, du har fået, og den dejlige tilfredsstillende følelse, du har netop nu, hvor du har nået første mål på vejen. Du har fortjent den! Her i denne fase ser vi ikke kun tilbage på alle de ting, der er gået rigtig godt – vi tager det også med os videre. Vi skal have det hele med, og omsætte energi til handling for at nå nye mål, du måske ikke engang vidste du have!

I stabiliseringsfasen er det vigtigt at få implementeret dine nye mål og aktiviteter som en fast del af din hverdag. På den måde kan det åbne dine øjne for nye muligheder for træning, eller få andre vigtige personer i dit liv med til en træning i FYSIQ.

Du er nu i en fase, hvor du kan nyde og eksperimentere mere med din kost. Både fordi du er kommet godt i gang med din træning, og fordi du er godt på vej til at blive ekspert på egen krop i forhold til, hvordan de nye kostvaner påvirker din krop. Vi er ovre intensivfasen, og uanset om dit mål har været et betydeligt vægttab, at holde vægten, eller andet, sætter vi nu ind på at finde frem til de kost- og måltidsmønstre, der skal blive en fast del af dit nye liv.

Dette inkluderer at finde det mønster i din kost, der giver dig en oplevelse af livskvalitet, gør at du kan opretholde et energiniveau dagen igennem, og få maximalt udbytte af din fysiske aktivitet. Vi er eksperter i eget fag, du i egen sag, og sammen finder vi frem til en god start på resten af dit liv.

Fastholdelsesfasen

Du har nu gennemført 6 måneders godt arbejde. I de næste 2 måneder taler vi om, hvad du ønsker af viden og inspiration til at fortsætte den gode stil fremadrettet. Vi følger op på hele dit forløb, og guider dig videre til vores andre træningsmuligheder i FYSIQ. Du kan nu trygt udforske FYSIQ’s brede udvalg af styrketræningsmaskiner og hold.

Vi vil samtidig opfordre dig til at sætte nye mål, så du videre frem kan føle dig fantastisk, hver gang du krydser et nyt mål af. Du vil på nuværende tidspunkt have givet dig selv en række gaver – mere overskud i hverdagen til familie, arbejde og fritid, en langt bedre sundhedsprofil, gode motionsvaner, øget styrke og udholdenhed, et flottere spejlbillede, selvtillid og tro på egne evner, bedre kropsbevidsthed, nye fællesskaber, minimeret eller kvittede skader og skavanker, større viden omkring kost og motion, lang større grad af velvære og meget mere… Vær stolt af dig selv, det er vi! YOU DID IT!