GLA:D hold hos FYSIQ

Læs om vores gla:d hold her.

Få færre smerter og øget funktion

Gennem GLAD træning i FYSIQ får du øget funktionsniveau, reduceret dine smerter og samtidig også har det sjovt. Ring til os og bliv tilmeldt et forløb hos en af vores dygtige GLAD-certificerede fysioterapeuter. 

Daglige smerter er hårdt

Daglige smerter i hofte, knæ eller ryg forringer livskvaliteten. Måske mærker du allerede til nogle af de typiske følgere:

GLA:D kort forklaret

GLA:D træning

GLA:D står for Godt Liv med Atrose i Danmark. GLAD træningen består af et individuelt sammensat træningsprogram, suppleret med undervisning og træning. Ved uddannelse og træning lærer du at tackle dine smerter, samt at træne din ryg, hofte eller knæ.

Metoden anvendes nu overalt i landet og støttes af Gigtforeningen.

GLA:D træning i FYSIQ

GLA:D træning i FYSIQ foregår altid på hold instrueret af en af vores dygtige fysioterapeuter. Ved at have en fysioterapeut tilknyttet træningen, sikrer vi, at øvelserne altid bliver udført sikkert og korrekt. Oftest vil træningen forløbe sig over en periode på 8 uger, med to ugentlige sessioner.

Hvor og hvornår?

Der kører hele tiden aktive GLA:D hold i FYSIQ. Skriv til den af vores klinikker du helst vil starte ved, så hjælper vi dig i gang.

Prisen

Første gang kr. 560,-* (1 time)

Anden gang kr. 316,02** (30 min)

Derefter er prisen kr. 120,35,-*** (Holdtræning 55 min. )

*Sygeforsikring Danmark giver tilskud på kr. 133,-

**Sygeforsikring Danmark giver tilskud på kr. 88,-

***Sygeforsikring Danmark giver tilskud på kr. 59,-

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold