Fysioterapeut Roskilde - kvalitetssikret fysioterapi

Få hjælp til dine skaber eller bevægelsesvanskeligheder med en professionel fysioterapeut i Roskilde. Fysioterapi er både smertelindrende og forebyggende behandling, som sikrer dig høj livskvalitet.

Fysioterapi på Sjælland

Leder du efter en klinik, der kan hjælpe dig med fysioterapi i Roskilde en generelt en fysioterapeut på Sjælland, så kan du finde FYSIQ klinikker i København og på Amager. Vi kan derfor i denne by varmt anbefale at du benytter FysioDanmark, som er at finde i Roskilde.

Vi er en del af samme fysioterapi fællesskab som FysioDanmark, som er en af landets største fysioterapikæder. Find nærmeste klinik herunder.

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Professionel og skræddersyet behandling

Hos FYSIQ eller hos en fysioterapeut i Roskilde fra FysioDanmark får du en professionel fagperson, som har mange års erfaring med netop kroppen og fysioterapi. Der vil altid ligge en forudgående analyse og undersøgelse af din krop, som afgøre hvordan dit skræddersyede forløb skal forgå.

Alt efter hvordan din krop, dine behov og din hverdag udspiller sig, former vi det helt rette forløb til dig. Forløbet kan desuden også give mulighed for at kombinere din fysioterapi med sportsmassage, holdtræning, yoga eller anden disciplin.

fysioterapeut roskilde

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

fysioterapi roskilde

Træningscenter og fysioterapeut i Roskilde

Hos FysioDanmark i Roskilde, kan du både få adgang til et fitness center såvel som en behandling. Det gør at du kan kombinere dit forløb med egen træning, så du holder dine led, sener og nervesystem i gang og genopbygger eller opbygger muskler.

Hos FYSIQ i København er der også adgang til nye, moderne faciliteter, som du kan tilgå indenfor alle åbningstiderne. Denne gratis træning og adgang kan give dig chancen for at skabe en god træningsrutine i lækre omgivelser.

Ønsker du at træne derhjemme, kan vi desuden anbefale dig at købe og træne hjemme med en romaskine, da det er en god maskine, der opbygger muskler flere steder samtidig.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Fysioterapeut Roskilde

Hvad kan en fysioterapeut i Roskilde hjælpe med?

Du kan forebygge skader eller andre smerter i kroppen ved brug af fysioterapi. Med den rette behandling kan du styrke dine led, nervesystem og muskler, hvorfor du på denne måde mindsker risikoen for skader.

Kan jeg få en lægehenvisning til en fysioterapeut i Roskilde?

Ja, du kan godt få en lægehenvisning til en fysioterapeut, hvis behovet er for dette. Kontakt egen læge for dit behov, og du kan spare penge på dine behandlinger i klinikken.

Hvad koster behandlinger med fysioterapi?

Det er ikke en generel pris overordnet for denne type behandling på tværs af klinikker, men du finder ofte gode behandlinger til omkring 300 kr. – hvilket er uden en henvisning fra lægen, hvilket giver nedslag i prisen.

Hvilken fysioterapeut i Roskilde skal jeg vælge?

Når du befinder dig i Roskilde kan du få adgang til en fysioterapeut fra FysioDanmark, og kommer du til Amager eller Københavnsområdet, finder du FYSIQ klinikker flere steder.