Firmaaftale for BCHG

For English version press here

Om FYSIQ

Fysioterapi, fitness og andre relaterede sundhedsydelser er smeltet sammen under navnet FYSIQ. Dette er sket for at integrere det bedste fra fysioterapien med den nyeste viden inden for træning sund livsstil. 

Massageordning

Som BCHG-medarbejder kan du nu forkæle dig selv med massage i FYSIQ. Er du øm i ryggen, nakken eller skuldrene, eller trænger du bare til at nyde en god omgang massage, så benyt dig af muligheden for at få massage i FYSIQ. Massage lindrer alt fra morgensurhed til træningsømhed. I FYSIQ udføres massagen altid af veluddannet personale. Du kan på dagen afstemme med massøren hvilken af massage du ønsker.

Velvære massage

Velvære-massage er en behagelig massage, hvor hele kroppen arbejdes igennem med blide greb og strygninger. Der er lagt vægt på ren afslapning, hvor kroppen har mulighed for at koble af og lade op. Velvære-massage virker afstressende og giver dig ro i sindet, og er til dig, som vil forkæle krop og sjæl.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage hos FYSIQ er en dybdegående massage af øm, spændt og stresset muskulatur. Efter massagen vil du føle dig afstresset og mindre anspændt. Massagen giver et generelt løft i din almene velvære. Fysiurgisk massage betegnes også Sportsmassage mange steder. Massagen kan være god til dig, som har trænet hårdt og har brug for at blive løsnet lidt op.

Introtilbud: Én gang 25 min. Kr. 200,-

Efterfølgende: 4 gange 25 min. Kr. 950,-

Book massage HER

Fitnessordning

I FYSIQ stræber vi efter, at skabe et miljø hvor du føler dig tryg, et sted med en hjemlig stemning, hvor vi snakker med hinanden og kommer hinanden ved. Vi er ikke kun til for de unge, eller de gamle. Vi vil være her for alle, så hvad enten du er mand eller kvinde, ung eller gammel, tyk eller tynd, så er der plads til dig.

Vores brede holdudbud spænder over alt fra styrke, stabilitet, biking, til dans, yoga og pilates. Vi er sikre på, at der er noget der passer til dine behov og muligheder.

Du kan også træne individuelt. Vi gør en dyd ud af at vejlede dig ordentligt, hvilket er grunden til, at vi laver et skræddersyet program til alle ved indmelding. Det tager afsæt i din nuværende fysiske form, dine mål, samt hvor meget tid du har. Når du er færdig, kan du trygt gå i gang med din træning. Husk også, at altid kan spørge os til råds, hvis der er noget du er i tvivl om.

Vi har en række træningscentre, du som medlem kan træne i. Du kan læse mere om hvert enkelt center HER

Introtilbud: To måneder GRATIS ved tilmedling af firmamedlemskab på betalingsservice.

Efterfølgende: Firmamedlemskab: Kr. 299,-/md

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt