Fysioterapeut Odense - Hjælp til forebyggende fysioterapi

Har du problemer med skaber, skavanker eller anden kronisk funktionsbesvær, så kan et forløb hos en fysioterapeut i Odense være en god idé. Fysioterapi fungerer smertelindrende på din krop, i takt med at du arbejder med dig bevægelsesapparat.

Hvem er FYSIQ - og finder du os i Odense?

FYSIQ er en del af et stort fællesskab med FysioDanmark, som er at finde i hele landet. Du finder derfor ikke en FYSIQ klinik og fysioterapeut i Odense, men du finder en FysioDanmark klinik.

FysioDanmark og FYSIQ har de sidste mange år arbejdet med kroppen, funktionsbesvær og bevægelsesproblemer. Vi har i alle klinikker højt uddannede fagpersoner, som tager godt hånd om dig og dine skader. Vi vægter empati, respekt, kvalitet og troværdighed enormt højt.

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Få styr på skaderne med en fysioterapeut i Odense

Hvis du går rundt med skader eller anden funktionsnedsættelse, kan vi kraftigt anbefale at du enten kontakter egen læge og får en henvisning til fysioterapi eller kontakter nogle af vores fagpersoner, som laver en analyse og vurdering af din krop.

Efter en analyse og vurdering vil din tilknyttede kontaktperson og dig skræddersy et forløb, som passer til dine behov, ønsker og hverdag. Alle forløb er forskellige, og de tager altid udgangspunkt i dig og din krop.

fysioterapi odense

Hele vejen

I FYSIQ har vi flere aktive tilbud. Prisen vil naturligvis være afhængig af den tid du bruger sammen med din fysioterapeut.

fysioterapeut odense

Ydelser indenfor træning og velvære

Hos FYSIQ, hvor du finder fysioterapeut på Amager og ved Nørreport i København, tilbyder vi desuden alt fra sportsmassage og velvære massage til holdtræninger og sundhedstjek. Det selvsamme kan du få adgang til gennem din fysioterapeut i Odense hos FysioDanmark.

Derudover kan du desuden få tilkoblet en personlig træner i kombination med din fysioterapi, hvilket blot giver dig endnu bedre muligheder for ordentlig opbygning af muskler eller forebyggende arbejde for potentielle skader. Du kan sammensætte præcis det forløb, som tilgodeser dine behov.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt

FAQ - Fysioterapeut Odense

Hvor finder jeg en fysioterapeut i Odense?

Du kan blandt andet finde en fysioterapeut i Odense hos FysioDanmark, som er Danmarks største kvalitetssikrede fysioterapi kæde. FYSIQ er en del af dette fællesskab.

Hvad er prisen for en fysioterapeut i Odense?

Priser på fysioterapi varierer altid efter længde og behandling. Derudover er der ofte penge at spare hvis du enten får en lægehenvisning eller hvis du har sygesikringstilskud.

Hvad kan en fysioterapeut i Odense hjælpe med?

Fysioterapi bidrager til større bevægelighed i kroppen, hvilket enten kan skyldes skader eller anden kronisk funktionsnedsættelse. Det kan i forlængelse derfor også være smertelindrende.

Kan man forebygge skader med hjælp fra en fysioterapeut?

Ja, du kan godt forebygge skader med fysioterapi. Der arbejdes med muskler, led, nervesystem, sener og knogler for at forbedre bevægelse, hvilket gør, at du minimerer risikoen for eventuelle skader.