Fitness Kolding - Tryg træning i fitnesscenter hos FYSIQ

Vil du gerne i gang med fitness i Kolding, så har vi et godt sted til dig i nærheden. Da vi endnu ikke har et fitnesscenter i Kolding, kan du med fordel besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, der finder sted i byen.

Hos FYSIQ kan du træne med en personlig træner, på ét af vores mange hold, eller blot med dig selv, i vores veludstyrede fitnesscenter.

Kom i form med fitness Kolding

Der kan være mange grunde til, at du netop nu, har valgt at søge hen mod et godt sted, hvor du kan få gang i din træning. Måske har du længe gået og tænkt på at starte på et hold, eller måske at finde et fitnessfællesskab, hvor du kunne finde ligesindede at træne med.

Uanset hvad, så favner vi, hos FYSIQ bredt, og du vil derfor kunne finde masser af muligheder for at træne fitness i vores centre. Du finder os flere forskellige steder i København og omegn, men dog ikke i Kolding.

Find vores forskellige centre og deres lokationer, samt vores bookingsystem herunder.

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Lad os være din træningspartner

Vi har specialiserede fysioterapeuter og andre fagfolk, fastansat i vores klinikker. Derfor kan du også altid finde hjælp, hvis du får smerter, allerede har smerter, eller hvis du søger råd og vejledning i Kolding.

Du kan med fordel træne fitness hos FYSIQ, hvis du skal i gang med genoptræning efter skader eller operation, men også hvis du har kroniske smerter, der gør, at du både skal have motion og behandling. Find vores dygtige fysioterapeut her.

Find vores holdplaner her, hvis du ønsker at træne med andre, eller en personlig træner til fitness Kolding.

Fitness Valby

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt