Fitness Aalborg - Træning med stor tryghed hos FYSIQ

Kom i gang med fitness i Aalborg i dag. Hos FYSIQ kan du træne i vores veludstyrede fitnesscenter på egen hånd, men også med hjælp fra en personlig træner eller på ét af vores mange forskellige hold. Læs mere om dine muligheder for træning.

Hos FYSIQ har vi endnu ikke et fitnesscenter, hvor vi kan tilbyde fitness i Aalborg. Derfor kan du desværre heller ikke træne hos os. Dog kan du med fordel vælge at træne hos vores søsterklinik, FysioDanmark, der holder til flere steder i og omkring byen.

Bliv en del af fællesskabet

Når du træner hos FYSIQ, vil du aldrig være alene. Der vil nemlig altid være et professionelt hold af fagfolk, som vil støtte dig, når du behøver hjælp, men også rådgive dig, når du har spørgsmål. Derudover kan du også med fordel tilmelde dig ét af vores mange hold, hvor du kan møde andre, der også træner i vores fitnesscenter.

Du er naturligvis altid velkommen til at komme og træne alene, hvis du har lyst eller brug for dette, men der vil også altid være mulighed for at træne med andre og med en personlig træner.

Læs meget mere om vores forskellige hold, som både inkluderer dans, styrketræning, cardio og meget mere her.

Adresse

Dahlerupsgade 3, 1603 København V

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lør, søn: Lukket

Adresse

Nørre Voldgade 11, 1358 København K

Åbningstider

Man – tors: 08.00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Fitness Aalborg for alle

Selvom du ikke kan komme til træning og fitness i Aalborg, i hvert fald ikke hos FYSIQ, betyder det bestemt ikke, at du ikke kan komme til træning hos os alligevel. Du kan nemlig med fordel besøge vores centre, når du kommer forbi hovedstaden, og endda i Lufthavnen, hvis du skal ud og rejse.

Du kan vælge også at have din fysioterapeut hos FYSIQ. Vi hjælper dig gerne med at komme gennem smerter eller skavanker, med nogle gode øvelser, du kan lave derhjemme i Aalborg, eller i et andet fitnesscenter.

Læs mere om dine muligheder for fysioterapi hos FYSIQ her, eller book en tid til dybdegående massage her.

Fitness Valby

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt