Andreas Plum Støle
Fysioterapeut, Kandidat i idræt og sundhed
Andreas
Tlf: 32 52 35 63
Mail: aps@fysiq.dk
Andreas
Uddannelse:
Jeg har været fysioterapeut siden 2012 og har taget en række videreuddannelser i undersøgelse og behandling af muskuloskeletale problematikker såsom rygsmerter, skuldersmerter og hoftesmerter, samt kurser i kommunikation og psykologi. I 2017 færdiggjorde jeg kandidatuddannelsen i idræt og sundhed. Derudover har jeg en række uddannelser inden for springgymnastik og moderne dans, som jeg trækker inspiration fra i mit arbejde som fysioterapeut. Jeg er optaget af at holde mig fagligt opdateret og deltager jævnligt på kurser og videreuddannelser.
Erfaring og tilgang:
Jeg udreder og behandler patienter med alle typer af muskuloskeletale problematikker. Det er vigtigt for mig at patienten føler sig forstået og imødekommet. I starten af forløbet bruger jeg god tid på at sætte mig ind i patientens situation og afdække hvilke faktorer der kan skabe eller løse problemet. Jeg går meget op i at give patienten overskuelig information, hensynstagende behandling, samt positive oplevelser med træning og fysisk aktivitet.
Egne idrætsaktiviteter:
Tidligere har jeg været elitegymnast og jeg har over 20 års erfaring som træner i springgymnastik.

Hvad siger mine klienter

Michael havde ikke mange kræfter i sin krop, da han startede i Fysiq. Andreas har formået at få Michael til at røre sin krop på mange måder og dog ikke mere, end Michael har kunne følge med. Det har været en fornøjelse at se udviklingen hos Michael. Tak for det.
Patient
Behandleren tog hensyn til min stresstilstand på behandlingstidspunktet, hvilket betød utrolig meget for mig og min fremgang i forhold til både den fysiske skade og psykiske tilstand. Utrolig venlig og behagelig behandler.
Patient
Der blev taget rigtig godt imod min datter Cecilie. Hun følte sig hørt på og meget godt tilpas.
Patient