Lotte Telvig

Fysioterapeut, Klinisk Ekspert, DipMPT og daglig leder i FYSIQ Kastrup

Daglig leder i FYSIQ Kastrup:
VIDEREUDDANNELSER:
Diplom eksamen i muskuloskeltal fysioterapi, hvilket betyder, at jeg har dybtgående viden om nakke, ryg, skulder og hofte problemer. Idrætsfysioterapeut del A, hvilket betyder, at jeg har udvidet viden indenfor en bred vifte af idrætsskader.
KURSUSAKTIVITET:
Deltager på årlig konference i idrætsmedicin og i muskuloskeletal fysioterapi. Deltager også på konferencer internationalt når det omhandler nakke/ ryg, hofte/ben eller kronisk smerte området. Deltager aktivt på kurser der afholdes i Danmark.
FAGLIGT TEAM:
Jeg arbejder ikke med neurologiske patienter.
UNDERVISER ERFARING:
Jeg underviser nationalt i Dynamisk Stabilitet der er en genoptrænings tilgang der tilgodeser patientens funktionelle problem sammenholdt med viden om anatomi og træningslære. Har undervist fysioterapuet studerende i 15 år.
EGNE IDRÆTSAKTIVITETER:
Jeg løber og styrketræner og så er jeg vild med at Bike indendørs i vores center.
SPECIELT:
Jeg ser hyppigt kroniske patienter og har smertehåndtering som vigtigt behandlingsredskab. Jeg arbejder udenfor sygesikringen og du får dit " Sygeforsikringen Danmark" tilskud, såfremt du har en henvisning fra din læge. Jeg ser en del forsikringspatienter, hvor forsikringen dækker grundbeløbet.

Lotte