Christian Skov Andersen

CHRISTIAN SKOV

KLINISK EKSPERT OG FYSIOTERAPEUT

UDDANNELSE

Jeg har været praktiserende fysioterapeut siden 2014. I 2019 færdiggjorde jeg diplomuddannelsen i Muskuloskeletal Fysioterapi. Jeg har på ekspertniveau kompetencer inden for udredning og behandling af muskuloskeletale problematikker såsom hovedpiner, nerveproblematikker, ryg- og nakkelidelser. Jeg er godkendt som Certificeret Kliniker under Specialiseringsordningen hos Dansk Selskab for Fysioterapi. Derudover giver jeg sundhedsfaglig supervision til andre fysioterapeuter.

ERFARING

Jeg udreder og behandler hver dag patienter med alle typer af neuro-muskuloskeletale lidelser. Det drejer sig om alt fra relativt simple skader eller smertetilstande til komplekse problemstillinger hos patienter som enten har høj risiko for kronicitet, konkurrerende lidelser eller psykosociale faktorer, som har indflydelse på patientens funktionsniveau og livskvalitet. Jeg anvender avanceret klinisk ræsonnering til vurdering og håndtering af patienten. Jeg har en patientcentreret tilgang, og det er afgørende for mig, at patienten føler sig tryg i behandlingen. Jeg lægger stor vægt på den gode relation og vigtigheden af at nå en fælles forståelse for patientens livsverden, præferencer og problematikker.
Jeg varetager desuden forskellige holdaktiviteter på klinikken, eks. GLA:D knæ/hofte og GLA:D Ryg.

HVAD SIGER PATIENTERNE?

"Top professionel behandler jeg går hos og virkelig en følelse af, at der bliver gået til bunds i problemerne. Super dejligt at der bliver taget tid til at behandle ud fra det niveau man er på og ikke gå for hurtigt frem."

— BO
Taget fra spørgeskema

"Dygtige, kompetente medarbejdere. Man føler sig tryg og får altid en god dialog. Kyndig vejledning og bliver fulgt nøje gennem hele forløbet."

— JEANETTE
Taget fra spørgeskema

"Jeg oplever at få en kompetent og empatisk behandling"

— JAN
Taget fra spørgeskema