Anders Skov Hansen

Klinisk Ekspert, fysioterapeut, Dip. MPT, Exam Idræt, Cert. McKenzie/MDT, Exam Scient i idræt i FYSIQ Dragør


Om mig:

Jeg ved, hvor frustrerende det er at være skadet. At ”føle sig som en løve i et bur” og det eneste man ønsker sig er at komme tilbage til sin sport. Det er min passion at hjælpe sportsfolk tilbage til deres idræt så hurtigt, effektivt og sikkert som muligt. Det kan også være, at du ønsker at blive bedre til din sport. Her vil jeg også kunne hjælpe dig med præstationsfremmende træning.

Videreuddannelse:

Sportsfysioterapeut Exam. i Del A & B v/Dansk Selskab for Sportsfysioterapi. Exam. Scient i Idræt fra Syddansk Universitet. Diplom Muskuloskeletal fysioterapeut (MPT) v/ Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi Certificeret Mekanisk Diagnostisk Terapi - McKenzie.

Fagligt Team:

Ryg, skulder, idrætsfysioterapi

Anden kursus aktivitet:

Dynamisk stabilitet. Fast deltager på Sportskongressen og deltager løbende i specialekurser for at holde mig opdateret inden for den nyeste viden.

Arbejde i FYSIQ Sport:

Klinisk ekspert i sportsfysioterapi.

Erfaringer fra sportens verden:

Tidligere fysioterapeut for flere håndboldklubber blandt andet FCK Håndbold. Tidligere medlem af Dansk Selskab for Sportsfysioterapi´ kursusudvalg.

Egne idrætsaktiviteter:

Styrketræning, Cross Fit, cykling og svømning.

Specielt:

Arbejder uden for sygesikringen. Der er dækning fra ”Sygeforsikringen Danmark”. De fleste forsikringer dækker grundbeløb.