Fysioterapeut Svendborg - Lindring af smerter og mere

Døjer du med smerter, kan en fysioterapeut i Svendborg være løsningen på dine problemer. Hos FYSIQ tilbyder vi professionel hjælp, og vi har afdelinger mange steder i landet. 

Adresse

Vestre Stationsvej 11
5000  Odense C

kontakt

66 13 04 60
info@fdodense.dk

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 15.00
Lør, søn: Lukket

Er der for langt til vores afdelinger, henviser vi til vores søsterafdeling, FysioDanmark, som har over 80 klinikker og dermed er landets største kvalitetssikrede fysioterapi kæde.

Hvad tilbyder vi?

FYSIQ er, som medlem af FysioDanmark, med til at sikre top kvalitet af behandlinger. Du kan derfor trygt vælge os, hvis du mangler en fysioterapeut Svendborg. Vores behandlere er alle sammen certificerede, så du er i kompetente hænder og modtager den bedst mulige behandling. 

Vi baserer al behandling på vores store, faglige viden, og du kan være sikker på, at vi altid er opdaterede, inden for vores områder. 

Folk opsøger hjælp hos en fysioterapeut af mange forskellige årsager. Det kan være alt fra skader, der volder mere eller mindre akutte problemer, problemer i forbindelse med en graviditet, sportsskader eller børn, der døjer med problemer. 

Uanset hvad, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Fysioterapeut Svendborg tilbyder forskellige behandlinger

Ingen kroppe og skader er ens, og vi tilbyder derfor forskellige typer af fysioterapi, så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis. 

Du vil komme til en udredende samtale, inden du starter i behandling hos os. Her vil vi undersøge din situation nærmere, samt sætte dig ind i, hvilke løsninger vi kan tilbyde. 

Vi ønsker hurtig forbedring for vores kunder og stræber derfor altid efter at målrette vores behandling efter den enkelte kunde. Med en fysioterapeut Svendborg vil din krop og dine behov altid komme i første række, så vi sammen kan opnå de bedste resultater. 

fysioterapeut nørrebro
fysioterapeut nørrebro

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på bedst mulige vis. Vores behandlere står klar med hjælp og sparring, så du kan få den fysioterapi behandling, du har brug for. 

Ingen fortjener at leve med smerter, og vi stræber altid efter at opnå hurtige og effektive resultater, så vores kunder kan få deres fulde mobilitet og glæde tilbage.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt