Fysioterapeut Næstved - Behandling med fysioterapi nær dig

Hvis du døjer med smerter eller gener i muskler og led, og du leder efter en fysioterapeut iNæstved, så finder du hos FYSIQ en hold af dygtige og kompetente behandlere, der er klar til at hjælpe dig med at blive smertefri. 

Vi har ingen FYSIQ klinik i Næstved endnu, så hvis du ønsker behandling med fysioterapi hos FYSIQ, så skal du en tur ind til København, hvor vores 6 klinikker ligger. Hvis du ønsker behandling i Næstved, så kan du besøge en af vores søsterklinikker, FysioDanmark, i Næstved eller Ringsted

Adresse

Sct. Jørgens Park 66
4700 Næstved

Åbningstider

Man- tors: 07.30 – 19.00
Fredag: 07.30 – 14.00

Kom smerterne til livs med en fysioterapeut Næstved

Med fysioterapi kan man komme helt tæt på skadens eller smerternes kilde. Behandling hos en fysioterapeut kan være nødvendigt ved en skade eller ved vedvarende smerter. Det kan også være nødvendigt i forbindelse med genoptræning efter en skade eller større operation. 

Fysioterapi er for alle, der kunne have brug for det, og, hos FYSIQ, kan vi blandt andet tilbyde sportsfysioterapi, hvis du døjer med sportsskader, fysioterapi til gravide, hvor der er fokus på hofter og bækken, fysioterapi for børn og meget mere. 

Et individuelt forløb med en fysioterapeut Næstved

Når du ankommer til din første konsultation hos en behandler, hos FYSIQ, vil vi altid starte med at finde ud af, hvor skaden er, eller du har ondt. Det gør vi i samarbejde med dig, så vi kan få lagt et behandlingsforløb, der matcher din krop og dine behov. 

Det vil også sige, at intet forløb med fysioterapi er ens. Din fysioterapeut Næstved lægger et behandlingsforløb, der passer til dig, og det kan være, at din behandler foreslår andre behandlingsmetoder i forbindelse med fysioterapi, for at du hurtigt kan blive smertefri. Det kan eksempelvis være genoptræning eller massage.

fysioterapeut nørrebro
fysioterapeut nørrebro

Mere end bare fysioterapi

Hos FYSIQ er vi gode til mange ting, og vi tilbyder derfor også både massage, holdtræning, personlig træning, sundhedscoaching og meget mere i vores klinikker. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for en fysioterapeut Næstved, træning eller noget tredje. Kontakt os gerne via vores hjemmeside.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt