Fysioterapeut Horsens - Sundhed og fysioterapi hos FYSIQ

Lad en fysioterapeut Horsens hjælpe dig, hvis du går med smerter i kroppen. Hos FYSIQ finder du et helt hold af dygtige specialister i fysioterapi, som både kan hjælpe med behandling, vejledning og træning, så du hurtigt kan komme på benene igen.

På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke en klinik i Horsens, og derfor kan vi heller ikke hjælpe dig, med mindre du tager turen til København. Dog kan du med fordel vælge at besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, der både har dygtige specialister og stor viden.

Vi tager hånd om dig

Når du kommer til fysioterapi hos FYSIQ, kan du se frem til at blive taget godt imod af dygtige fagfolk og eksperter, som tager din situation alvorligt. Der vil altid blive lavet en forundersøgelse af din krop, så vores fysioterapeut selv kan danne sig et billede af, hvor stort et omfang, dine smerter og eller skader har.

Her vil der blive kigget på, hvad det er for nogle smerter ud har, hvor de starter henne, hvad der forårsager dem, og hvis dette ikke kendes, vil dette blive undersøgt og identificeret.

Der kigges som udgangspunkt på bevægelsesapparatet, altså både muskler, sener, nerver og led. Det er netop dette område, som fysioterapi drejer om, og derfor også dette, som vores specialister er erfarne i og dygtige til.

Personlig fysioterapi Horsens

Du er altid mere end velkommen til at komme forbi vores klinikker i København, hvis du ønsker god og erfaren behandling hos en fysioterapeut. Dette gælder også, hvis du eksempelvis skal ud og rejse, og derfor kommer forbi lufthavnen, hvor vi også holder til.

Foruden en forundersøgelse af dit bevægelsesapparat, vil du også have mulighed for at få en dybdegående sportsmassage, også kaldet en fysiurgisk massage, hos vores fysioterapeut eller massør. Selvom navnet omfatter sport, er det bestemt ikke kun tiltænkt sportsfolk.

FAQ

Hvor findes den bedste fysioterapeut Aalborg?

Der findes mange dygtige fysioterapeuter i Aalborg, men helt anbefalelsesværdigt er det at besøge FysioDanmark eller FYSIQ, da du her finder nogle af landets allerbedste behandlere af både smerter, gener og skader.

Hvorfor går man til fysioterapeut Aalborg?

Der kan være flere årsager til, at man har et behov for at gå til en fysioterapeut i Aalborg. Det kan være, at man er født med kroniske smerter, der behøver jævnlig behandling, fordi man har pådraget sig en skade, eller fordi man oplever smerter eller gener i hverdagen.

Hvad laver en fysioterapeut?

En fysioterapeut er en kropslig behandler, der arbejder med bevægelsesapparatet, smerter, gener og skader heri, for at få det til at fungere mest optimalt. Det betyder også, at har du spændte muskler eller kroniske smerter, kan fysioterapi være ganske lindrende.

Hvordan virker fysioterapi?

Fysioterapi går i dybden med muskler, led, nerver og sener, der kan have skader, spændinger eller irritationer, som gør, at man oplever at være generet eller decideret invalideret af det. En fysioterapeut kan således hjælpe med lindring af smerter.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt