Fysioterapeut Holbæk - Effektiv fysioterapi hos FYSIQ

Kom til fysioterapi hos en fysioterapeut i Holbæk. Hos FYSIQ finder du nogle af landets bedste behandlere, der kan hjælpe dig med effektivt at komme dine smerter og gener til livs. Ethvert behandlingsforløb hos os er individuelt og personligt.

Vi har dog endnu ikke en klinik i Holbæk, og derfor kan vores fysioterapeut heller ikke hjælpe dig på disse kanter. Vælger du i stedet at besøge vores søsterklinik, FysioDanmark, vil du opleve en lige så god og professionel behandling.

Personlig fysioterapi hos FYSIQ

er målrettet at finde frem til et godt og effektivt forløb i Holbæk, som vil fokusere på din individuelle situation.

 

Først og fremmest vil der blive lavet en udredning af din situation, så du og din fysioterapeut kan finde roden til dine smerter eller gener, med henblik på at starte den bedste behandlingsform. Oftest vil dette betyde, at du selv skal være med til at lave øvelser og træne, så du hurtigst muligt kan se og føle resultaterne af din fysioterapi.


Det kan også ofte være en fordel at kombinere fysioterapi med andre typer af behandling, herunder shockwave, massage og andet, som forkorter behandlingstiden hos en fysioterapeut Holbæk

En fysioterapeut efter dine behov i Holbæk

Vi ved at alle kroppe, smerter og gener er forskellige, også selvom det kan kategoriseres som det samme. Dette betyder også, at det er vigtigt for din fysioterapeut at vide, netop hvordan du oplever dine smerter.

Du ved bedre end nogen, hvordan din krop føles, hvor smerterne sidder, hvad der kan sætte dem i gang, og hvornår det føles bedre. Ud fra dette kan en fysioterapeut Holbæk hjælpe med at lægge et forløb med de rette øvelser og behandlingsformer.

Vi du høre mere om dine muligheder for fysioterapi hos FYSIQ, kan du med fordel tage kontakt til os i dag. Vi hjælper gerne med at finde frem til den nærmeste behandler og et godt behandlingsforløb, så du hurtigt kan komme på benene igen. Kontakt os i dag.