Fysioterapeut Helsingør - få professionel behandling

Døjer du med smerter eller gener, og er du på udkig efter en fysioterapeut i Helsingør, kan du overveje at besøge en af FYSIQ’s klinikker for professionel behandling. 

Vi har på nuværende tidspunkt ikke en klinik netop her, men står klar til at hjælpe dig i et af vores andre centre.

Kommer du ikke forbi vores klinikker, henviser vi til vores søster klinik FysioDanmark, der har centre i hele landet, herunder også Helsingør. 

Vælg klinik med omhu

Det er vigtigt at vælge klinik og herunder behandler med omhu, da dette sikrer det bedst mulige forløb, hvor du kan føle dig sikker og tryg. Vi vil derfor altid anbefale, at du undersøger din kommende fysioterapeut i Helsingør på forhånd, før du bestiller en tid.

Det kan være et krævende forløb at gå til fysioterapi, især hvis du døjer med mange smerter. Det er derfor helt essentielt, at du går hos en behandler, hvor du føler, at din situation bliver taget alvorligt.

Med en fysioterapeut i Helsingør eller hos os, kan du forvente et skræddersyet forløb, hvor dine behov er i første række. Vores professionelle behandlere sammensætter behandlinger i dit tempo, og du bliver inddraget gennem hele forløbet.

Adresse

I L Tvedes Vej 14, 3000 Helsingør

Åbningstider

Man – tors: 08.00 – 18.00
Fredag: 08.00 – 17.00
Lørdag: 10:00 – 13:00
søn: Lukket

Hvad kan du forvente

Starter du i et forløb hos os, vil du først få foretaget en grundig undersøgelse og analyse. Dette for at forstå, hvordan du og din krop bevæger dig. Sæt gerne omkring 30 minutter af til første konsultation, så vi sikrer at opstarte dit forløb på et oplyst grundlag.

Efter undersøgelsen bliver din plan udformet, så vi kan hjælpe dig så hurtigt og effektivt som muligt. Vi arbejder målrettet og med dig i fokus, så du altid er sikret en fysioterapeut Helsingør af bedste kvalitet.

fysioterapeut amagerbro
fysioterapeut amagerbro

Book tid hos en fysioterapeut Helsingør

Vi har stor erfaring med både genoptræning og smertelindring, og vi møder dig, hvor du har brug for det. Vi behandler både større og mindre skader, så tøv ikke med at kontakte os.

Book tid i en af vores klinikker allerede i dag, og mærk forskellen med fysioterapi. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt