Fysioterapeut Birkerød - kompetent behandling til dig

Med en dygtig fysioterapeut i Birkerød kan du nemt og trygt få hjælp til smerter og andre gener. Hos os får du professionel behandling, og du er altid sikret et forløb, der er skræddersyet til dig og dine behov. 

Vi har på nuværende tidspunkt ikke en klinik i dette område, men du er mere end velkommen til at svinge forbi en af vores andre afdelinger. Ellers henviser vi til vores søster klinik FysioDanmark

Skræddersyet forløb

Hos FYSIQ mener vi, at ingen bør leve med smerter og gener på daglig basis, og du kan derfor altid forvente at blive taget seriøst, hvis du skulle opsøge behandling. Hos os kan du se frem til fysioterapi i topklasse, når vores professionelle behandlere skræddersyr et forløb til dig.

Ingen kroppe er ens, og vi ønsker altid at møde vores patienter i lige netop deres pågældende problemstilling. Behandling hos os starter derfor altid med en analyse af din krop, så vi kan tage hånd om dine gener på bedst mulig vis. Sæt derfor gerne 30 minutter af til første konsultation, så du kan opstarte dit forløb på et oplyst grundlag.

Efter en grundig undersøgelse vil vores behandlere udforme din plan, med fokus på hurtig og sikker hjælp. Med rådgivning fra en fysioterapeut i Birkerød er du sikret målrettet hjælp, hvor dine problemer og skavanker er i fokus.

Tryghed med fysioterapeut Birkerød

En tid hos en fysioterapeut i Birkerød skal gerne være en behagelig og tryg oplevelse, og det er derfor vigtigt at vælge klinik med omhu. 

Hos FYSIQ mener vi, at det bedste forløb opstår i samarbejde mellem patient og behandler, og det er derfor enormt vigtigt, at du føler dig set og lyttet til af din behandler. 

Fysioterapi kan være en krævende proces, især hvis du døjer med mange smerter. Hos vores afdelinger kan du være sikker på at blive mødt af en professionel fysioterapeut Birkerød, der inddrager dig gennem hele forløbet og tager tingene i dit tempo.

FAQ

Hvad kan jeg forvente af en fysioterapeut i Birkerød?

Hos FYSIQ tilbyder vi professionel hjælp, hvor vores behandlere gør sig umage med at skræddersy et forløb til netop dig. Dette for hurtigt og nemt at smertelindre/forebygge smerter og gener.

Hvad kan fysioterapi hjælpe med? 

En fysioterapeut kan være behjælpelig til både større og mindre smerter. Lider du af en skade, kan behandling af denne også være utrolig effektiv.

Hvilken klinik er den bedste? 

Da vi på nuværende tidspunkt ikke er at finde i Birkerød, råder vi til at besøge en af vores andre afdelinger i landet. Ligger disse for langt væk, henviser vi til vores søster klinik FysioDanmark, som er at finde mere end 80 steder i landet – også i Birkerød.

Hvor finder jeg fysioterapi Birkerød?

Hvis ikke du skal vælge vores søster klinik, FysioDanmark, i Birkerød, kan du finde FYSIQ med afdelinger i Kastrup, Tårnby, Dragør og på Nørrebro. Vi er herudover til at finde i lufthavnen. Vi tilbyder meget andet end fysioterapi, og du kan også med fordel besøge os, leder du efter et godt træningscenter eller andet.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt