Fitness & træningscenter Rødovre - Kom i form nu

Vi anbefaler, hos FYSIQ, at udforske hvilket træningscenter i Rødovre, der er det mest tiltalende for dig, som ønsker at komme i bedre form eller blot at gøre noget godt for dig selv, på et mere aktivt niveau.

Bredt udvalg af træningsmuligheder

Vi tilbyder, hos FYSIQ, både fitness og personlig træning, så alt afhængigt af, om du mest er til at træne på egen hånd, eller du godt kan lide at blive vejledt og motiveret af en personlig træner, kan vi også imødekomme dette. 

Dog skal det nævnes, at vi på nuværende tidspunkt endnu ikke har fået etableret et træningscenter Roskilde endnu, men vi vil i den grad anbefale, at du tjekker vores andre centre ud, og eventuelt tager et smut forbi og ser vores fitness faciliteter andre steder i København.

Lokalt træningscenter Rødovre

Hvis du derimod har et ønske om et mere lokalt fitness, så kan du med fordel besøge vores samarbejdspartner, FysioDanmark, som er placeret over 80 forskellige steder rundt om i hele landet. Hvis du ikke ved, hvor den nærmeste FysioDanmark er placeret i forhold til din lokation, kan du udforske dette via Google Maps.

Forkæl din krop med FYSIQ

Der er mange gode årsager til at gøre noget godt for sin krop, dette kan du læse mere udspecificeret om hvorfor, på Sundhed.dk. Hos fitness  FYSIQ vil du opleve at blive vejledt og få skræddersyet dit medlemskab, så det passer til lige netop de ønsker og behov, som du har, for at opnå den selvforkælelse i et træningscenter Rødovre, hos FYSIQ, som du fortjener.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt