Verdenspremiere afholdt i FYSIQ: Wim Hof Åndedrætsforløb

Bliv sundere, stærkere og mere glad. For første gang afholder vi et Wim Hof åndedrætsforløb i FYSIQ, med certificeret WHM instruktør Gitte Lindgaard

Wim Hof Metoden

Wim Hof Metoden er blevet mere og mere kendt gennem de sidste par år, og mange personer har allerede nu oplevet hvor givende metoden kan være for krop og sind. Metoden har en masse positive effekter på kroppen og kan blandt andet være med til at:

Verdenspremiere i FYSIQ: Se video!

Kom og prøv Wim Hof metoden inden opstart af forløb

D 26. marts kan du prøve WHM’s åndedræt med certificeret WHM instruktør Gitte Lindgaard. Tilmelding i FYSIQ Kastrups kalender. Er du ikke medlem af FYSIQ, er du også velkommen til at prøve. Blot ring til FYSIQ Kastrup og tilmeld dig:

Kl. 12.15-13.15

Kl. 13.30-14.30

Kl. 14.45-15.45

Forløbet forklaret

Den grundlæggende åndedrætsmetode går ud på at veksle mellem dyb vejrtrækning og vejrtrækningshold. En enkel og alligevel kraftfuld praksis, der kan praktiseres af alle.

Med fokus og engagement kan du lære at kontrollere dit immunsystem og det autonome nervesystem. Dette kan være med til at forbedre dit kredsløb, øge energiniveauet, forbedre koncentrationen og fokus, sove bedre, bedre stresshåndtering og opnå et mere positivt humør.

Vi mødes 8 mandage af 90 minutter og trækker vejret sammen. Få det optimale ud af dit åndedræt. Vi træner dine åndedræt muskler, din lungekapacitet og din kropsbevidsthed. Bliv sundere, stærkere og mere glad.

Sted: 

FYSIQ Kastrup

Tidspunkt:

Hver mandag 17.15-18.45

Start den 3. april og 8 uger frem

Pris (early bird):

2.500 kr. (gælder til og med den 27. marts)

Pris (efterfølgende):

3.000 kr.

Her er planen

Tilmeld dig

Kontakt dit lokale FYSIQ-center enten fysisk, på mail eller telefon og tilmeld dig

Start forløbet

Start træningen med åndedrættet

Nyd de positive effekter

Nyd træningen og alle de positive indvirkninger det har på din hverdag.