Personale i FYSIQ Sundhed

Kajsa Armandt

Kajsa Armandt SkaarupAt læse om andres vej til en sund livsstil er nemt - men at finde sin egen, er noget helt andet. Mange har et eller andet kompliceret forhold til mad. Nogle er bange for at gå op i vægt, nogle er proteinsøgende, andre er bange for kulhydrater. Der findes ikke én regel der gælder for alle. Det vigtigeste er at du spiser! I en konsultation hos mig tager jeg udgangspunkt i dig og din livssituation. Med hjælp af mine faglige men også personlige kompetencer, hjælper jeg dig med at pege på dine mål og sammen finder vi vejen derhen, skridt for skridt.
Læs mere her.

Signe FindSigne Find FYSIQ

Min store passion er at arbejde med mennesker, der ønsker at udvikle sig mentalt, psykisk og –eller fysisk. Jeg er af den overbevisning, at krop og psyke, hjerne og hjerte hænger sammen. Uanset udgangspunkt, udfordring og målsætning, så er det afgørende for mig at møde ”mennesket” fremfor ”klienten” i mit arbejde. Jeg sætter en stor ære i at gøre brug af både min faglighed, personlighed og intuition i mit virke som coach og personlig træner. 

Læs mere her.

Frank Ahrensbøll
Frank-ahrensbøll-massage-FYSIQ

Jeg kan helt grundlæggende godt lide at arbejde med mennesker. Få dem til at føle sig godt tilpas både mentalt og fysisk. Det kan være med altid godt humør eller ved at behandle deres fysiske gener eller problemer.

Jeg har igennem hele min jobmæssige karriere arbejdet med mennesker, men først da jeg blev massageterapeut kunne jeg afhjælpe folk fra deres fysiske udfordringer. Det kan jo være alt fra hovedpiner, afstresning fra en hektisk hverdag til faktiske skader, men grundlæggende hjælpe dem til at få det bedre.

Læs mere her.