Skal 2018 være dit år?

Kom i mål med dit nytårsfortsæt. Læs mere her.

Skrevet af FYSIQ for 11 måneder siden
(ons d. 3. jan - 2018 kl. 16:24)
Nytårscoaching

Vil du i mål med dine nytårsfortsæt, indfri dine drømme og ønsker for 2018?

Og vil du gerne opleve denne gang ikke bare at komme i mål – men også rigtig gerne kunne stå ved udgangen af 2018 med nye sundere, holdbare, gode vaner, der for alvor har optimeret din livsglæde og energi?

Måske har du en lang karriere med optimistiske nytårsfortsæt, der har været en stor succes for dig hele januar måned. Men omkring februar, marts er det igen blevet svært at holde motivationen, og de vante vaner er blevet hverdag igen. Det kan være møg frustrerende og tage pusten fra enhver. Derfor skal du på dette forløb kigge dine målsætninger og nytårsfortsæt godt igennem, se dine mindre gode vaner i øjnene og finde ind til netop DIN dybe motivation for at ændre på en vane eller to… Det bliver ikke kedeligt – og ved udgangen af 2018 vil du stå stærkere, klogere og med en god portion indsigt der vil sikre dig, at du også næste år og næste år igen vil nyde godt af dine nye vaner.

Er du klar til sunde og varige forandringer? Så er mit januarforløb som skræddersyet til dig.


Session 1: 

Du kommer til at sætte spotlight på dine drømme og ønsker for 2018. Finpudse dem så de står knivskarpt og ærligt fra dit inderste, der hvor du virkelig mærker, at det her, det er vigtigt for mig.


Session 2:

Du kommer i dybden med dine vaner – hvilke vaner spænder ben for din drømme, holder dig tilbage og sender dig tilbage til start eller længere tilbage endnu år efter år.


Session 3:

Du lærer at se bag dine uhensigtsmæssige mønstre –vi ser på årsagerne i stedet for kun at fixe dem.


Session 4:

Vi finder sammen ind til, hvad der er din motivation. Hvad driver dig, gør dig glad, hiver dig op og støtter dig til næste skridt i din proces? Vi skaber sammen en gennemarbejdet plan til at indfri dine ønsker. Når du følger denne, vil du mærke positive og hensigtsmæssige forandringer, du vil kunne nyde godt af ikke bare i 2018 men i resten af dit liv.

 

Forløbet er på fire 1:1 sessioner og strækker sig over januar og februar måned. Vi aftaler tiderne personligt dig og mig imellem.


Hvad koster det?

Du får dette forløb til en særlig januar2018 er dit år pris: kun kr. 2.000,-


Hvor foregår det?

Sessioner afholdes i FYSIQ Ørestad og skal være afviklet inden udgangen af februar.

Skal 2018 være dit år? Jeg vil rigtig gerne guide dig og støtte dig hele vejen forbi målstregen.


Hvordan tilmelder jeg mig?

Ring eller skriv til mig på 40 84 30 08 eller brug nedenstående formular: