Senge - Bedste valg til dårlig ryg, skader og søvn i test

En god seng er det bedste køb, du kan lave, for dig selv. Det er nemlig vigtigt med god søvn, også selvom man har dårlig ryg, døjer med skader eller søvnproblemer. Find her vores anbefalinger til bedst i test modeller, som vi anbefaler til dig, når du skal have de bedste vilkår for en rolig nat.

senge bedst i test

Seneste ændring 07.02.2024

Vi har lavet en dybdegående analyse af de bedste senge på markedet, for at kunne anbefale dig produkter, der vil hjælp dig til bedre søvn.

Vi opdaterer løbende vores guide om senge, så du altid kan finde de bedste muligheder.

 #1 Bedste kontinentalseng

Nordic Dream Snefrid Ävl

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

#2 Bedste elevationsseng

Bedre Nætter Senses

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

#3 Bedste seng med boxmadras

Bedre Nætter Venus

Trust-anmeldelser

4,7

+1.800 anmeldelser

Vores anbefalinger

Overblik: Sammenligning af senge

Produktbedste senge
bedste senge
bedste senge
Pris12.995 kr.31.999 kr.19.999 kr.
Vurdering4,9/54,7/54,7/5
Størrelse180×200180×200180×200
TopmadrasOeko-tex 100 certificeretNaturlatexSkum
Garanti25 år15 år25 år
Se mereSe mereSe mere

Den bedste investering i livet

Der er ingen tvivl om, at den bedste investering, du kan lave for dig selv, dit helbred og dit liv, er, at vælge en seng, som støtter din krop, mens du sover, så du kommer ind i gode positioner, som ikke belaster led og muskler.

Vi bruger cirka 1/3 af vores liv på at sove, og derfor er det også en en stor del af vores levetid, som vi bruger på at ligge ned. Det er dette tidspunkt på dagen, hvor kroppen restituerer og genopbygger. Har du ikke en god, rolig søvn, kan du ende med både fysiske og psykiske skavanker, som kan være svære at komme af med.

Med den gode søvn kommer både mindre stress, angst og mere overskud, samt en friskere krop og bedre hverdag. Vælg derfor en seng, som dækker dine behov godt, til dårlig ryg, svedeture og meget mere. Læs mere om vores anbefalinger herunder.

Nordic Dream Snefrid Älv - Bedste kontinentalseng

Snefrid Älv

Find bedste priser på Snefrid Älv:

Nordic Dream

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Nordic Dreams Snefrid Älv har vi valgt som vores favorit til bedste kontinentalseng, da man her får en kanongod seng med forskellige fastheder, muligheder for gavl, ben og farver, som gør, at den kan personliggøres meget. Hertil har den høj komfort, som er udviklet i samarbejde med søvneksperter, som garanterer en god søvn.

En luksus seng i højeste kvalitet

Når du vælger en Snefrid Älv kontinentalseng fra Nordic Dreams, vil du opleve en seng af allerhøjeste kvalitet. Dette er ikke blot et godt valg til dårlig ryg, fordi den kommer med 7 komforzoner i tre lag med ergonomisk Airflow skum, men også en suveræn mulighed for dig, der gerne vil have en bedre søvn og kunne personliggøre den, så meget som mulgt.

Sengen er udviklet med komforten for øje, og netop derfor er den da også blevet udnævnt til en sang testvinder i både ind- og udland. Udviklingen er sket i samarbejde med schweiziske eksperter og håndbygget i Thy for bedste kvalitet og garanti.

Bedre Nætter Senses - Bedste elevationsseng

Senses elevationsseng bedre nætter

Find bedste priser på Senses her:

Bedre Nætter

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Bedre Nætters Senses elevationsseng er en ægte testvinder. Sengen er god til dårlig ryg, da det både er muligt at løfte løfte hoved- og fodende, så ryggen aflastes, og så har den desuden en god, tyk topmadras, som kommer i flere fastheder. Dette gør, at det er helt muligt for dig at vælge både hvordan skal fremstå æstetisk, men også hvordan den skal virke, helt praktisk.

Bedste seng i test til prisen

Denne seng roses især for den gode pris den har, på trods af, at der ikke er gået på kompromis med kvalitet eller udseende. Det er et æstetisk flot produkt med mange kvaliteter og funktioner, som gør den god til parret, der gerne sover på forskellige måder, og så tilgodeser den også personer med fysisk skavanker.

Med i prisen får man naturligvis en rigtig god seng, som kan personliggøres med farver, ben og sengegavl, samt størrelse og fasthed, men også et hjælpemiddel til at aflaste.

Mange med søvnproblemer peger på denne, som et rigtig godt valg, da den kan personliggøres meget, den kan indrettes, som man ønsker, og så har den rigtig god pris.

Bedre Nætter Venus - Bedste seng med boxmadras

Venus boxmadras bedre nætter

Find bedste priser på Venus boxmadras her:

Bedre Nætter

Specifikationer:

Fordele:

Ulemper:

Vores vurdering

Vi har, hos FYSIQ, valgt at fremhæve netop Bedre Nætters Venus boxmadras, fordi den får rigtig gode anmeldelser af forbrugerne. Det er i høj grad den høje komfort, de mange muligheder for personliggørelse og sengens gode kvaliteter, der gør det til en af de bedste seng i test. Med de gode pocket-fjedre og det gode skum i topmadrassen giver den en eminent soveoplevelse.

Den perfekte boxmadras

Ønsker du en boxmadras, er denne klart værd at overveje. Med sine mange muligheder for æstetiske kvaliteter, såvel som personliggørelsen i fasthed, kan denne seng med fordel bruges af alle, med og uden skader.
 
Om du ønsker den som enkeltmandsseng eller som dobbeltseng, findes Venus boxmadras i flere versioner hos Bedre Nætter. Ved hjælp af den indbyggede skridsikkerhed, er du garanteret stabilitet, med godt hold af form og komfort.

Hvilken type seng, skal man vælge?

Hvad der er den bedste seng for dig, behøver ikke at være den samme som din partners. Derfor er det også en fordel at kunne personliggøre senge, uanset om man vælger en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng.

Boxmadrassen er den budgetvenlige og gode løsning, og derfor er dette også et populært valg hos mange. Her kan den både sammensættes med topmadras og fjedre, så den passer dine behov. Har du dog problemer med dårlig ryg eller skader, kan det være rart med højere komfort, som fås i en kontinentalseng, hvor hvert lag udvælge ud fra dine kriterier.

Sover du bedst med hovedet lidt oppe, eller har du skavanker af forskellig slags, er det også værd at overveje den fjernbetjente elevationsseng. Dette er især et godt valg til ældre og personer, der bruger meget tid i sengen.

Find også den bedste tyngdedyne her, hvis du har urolige nætter.

Anvendte kilder og tests

FAQ

Hvordan finder man den bedste seng?

Du kan med fordel se anmeldelser af forskellige senge. I vores guide finder du nogle af de bedste på markedet, me matcher de ikke dine behov, vil kun du vide, hvilken seng, der er bedst for dig. Tal eventuelt med en ekspert.

Skal man vælge en boxmadras eller kontinentalseng?

Ønsker du en god seng, der er rar at ligge i, er både en boxmadras og en kontinentalseng gode valg. Boxmadrassen er typisk billigere, mens kontinentalsengen har flere lag og derfor også større fokus på komfort. Vil du spare nogle penge, kan du sagtens gå med en boxmadras, da de ofte har lige så gode egenskaber, som en kontinentalseng. 

Hvor høj skal en seng være?

Du bestemmer helt selv, hvor høj din seng skal være. Mange mener, at man bør have en seng, som du kan svinge benene ud af og have fødderne flat på gulvet, mens andre mener, at det er bedre med en højde, hvor fødderne svæver over gulvet.

Hvor fast skal en seng være?

Hvor fast din seng skal være, er helt op til dig. Døjer du med dårlig ryg, kan det ofte være godt med en madras, der er lidt fastere, mens andre foretrækker en blød seng.

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt