Parkinson hold hos FYSIQ

Læs om vores parkinson hold her.

Parkinson hold

Holdet henvender sig til kvinder og mænd med Parkinson Sygdom. Formålet med holdet er at få en stærk krop, der kan klare hverdagen. Herunder også lære hvordan man undgår belastning i det daglige, og lære hvilke hjemmeøvelser, der skal til for at vedligeholde kroppen med Parkinson.

Hvad er parkinson hold?

Dokumentation for effekt: Forskningen viser at en person med Parkinson Sygdom har nemmere ved at klare sig selv i hverdagen når gang og kondition trænes.

Indhold: Kondition-, styrke- og bevægelighedstræning, samt holdningskorrektion og udspænding, da dette medvirker til at forsinke symptomer som muskelstivhed, nedsat bevægelighed og sammensunken holdning.

Antal træningsdage: 1 gang om ugen

For at deltage: Med lægehenvisning er holdet gratis

Ansvarlig Fysioterapeut: Benjamin Thisted Rasmussen, FYSIQ Tårnby

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til holdet.
Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Kvinder og mænd med Parkinson Sygdom

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet i vores app eller på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af holdet

Der er holdtræning træning 1 gang om ugen

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold