Yoga for mænd

Vi mænd kender det – det kan være lidt svært at møde op til et hold, som ofte er fyldt med kvinder. Men egentlig er der ingen grund til at yogahold ofte har flest kvindelige deltagere! Det er god træning, både fysisk og mentalt. Det er altså uden tvivl en træningsform, som rigtig mange mænd vil få stor gavn af.

Vi vil gerne give vores mande-medlemmer en mulighed for at komme og prøve yoga med vores yoga instruktør Tim Siggard. Tim vil føre dig trygt og sikkert igennem de klassiske Yoga stillinger og give dig en god fornemmelse af, hvad Yogaen kan gøre for din smidighed, styrke og udholdenhed. Der vil også være mulighed for at prøve nogle af de mere avancerede stillinger til sidst i timen.


Tag en ven med

Er du medlem i FYSIQ, så er du velkommen til at tage en ven med, så I kan prøve det sammen. For at sikre en plads, skal din ven skal lige skrives op som gæst, derfor skal du ringe ned til FYSIQ Kastrup og give navn og telefonnummer på din ven.


Hvornår?

Vores yogahold for mænd den første lørdag i hver måned. Vi starter lørdag d. 7. oktober derefter 4. november og 2. december kl. 11.00-12.30 i FYSIQ Kastrup.


Tilmelding

Der er åbent for tilmelding i portalen, klik her for at booke.


Læs mere om yoga

Vil du vide mere om yoga, kan du klikke videre og læse mere her.

Vel mødt!