Udendørs cykelhold

Udendørs cykelhold

Bedre vejr er ved at være over os, hvilket betyder, at vi igen kan indtage de danske veje. Vi gentager nemlig succesen fra sidste år, og starter op for vores udendørs cykelhold.

Over hele foråret og sommeren kan du cykle ca. 50 km med FYSIQs cykelhold. I år bliver det ikke kun én gang, men to gange om ugen! Holdene bliver kørt af vores to seje instruktører, Michael Friis og Kenneth Blunch.

Hvornår kører holdet?

Hver onsdag: Vi starter kl. 17.00 ved FYSIQ Kastrup og kl. 17.15 runder vi FYSIQ Dragør, for at samle de tilmeldte "Dragør ryttere" op.

Hver lørdag: Vi starter kl. 08.00 ved FYSIQ Kastrup og kl. 8.15 runder vi FYSIQ Dragør, for at samle de tilmeldte "Dragør ryttere" op.

Første tur bliver onsdag d. 10/04 kl. 17.00 i FYSIQ Kastrup.

Tilmelding til cykelholdet

Det kræver at du har et medlemskab i FYSIQ for at kunne køre med på dette hold. Tilmelding til holdet skal ske hver gang på samme måde som ved alle andre hold. Det er vigtigt, da det er det eneste måde vi kan videregive informationer til dig, hvis der skulle opstå ændringer.

Vi håber, at alle cykelentusiaster har lyst til at bakke op om dette fantastiske tiltag. Det er et krav, at du kører med cykelhjelm. Alt kørsel er naturligvis på eget ansvar.