Restorativ Yoga Workshop

Så det er tid til at nære din sjæl min kære og vid, at hvert øjeblik tilbragt i dyb ro nærer din sjæl og frigiver den ind i dyb glæden bedre livskvalitet.

Forny din energi og velbehag i kroppen

Utallige undersøgelser viser, at stillinger fra restorativ yoga har en dybt helende virkning på både krop og sind. F.eks. kan restorativ yoga mindske angst og stress. Restorativ yoga udmatter ikke kroppen, men efterlader dig med et stort velbehag og fornyet energi..

Om workshoppen

Så det er tid til at nære din sjæl min kære og vid, at hvert øjeblik tilbragt i dyb ro nærer din sjæl og frigiver den ind i dyb glæde.

På denne workshop med blid, hensynstagende og restorativ yoga, får du mulighed for at vende fokus indad, stilne sindet og skabe nærvær i kroppen. Derved vil vi sammen udforske den indre verden, som er så fyldt med visdom og lindring.

Gennem blide stræk og en afspændende praksis vil vi bringe kroppen tættere på balance og dermed skaber mere nærvær og overskud. Der vil være guidede meditationer og en masse hygge.

Restorativ yoga kræver ingen forudsætninger og alle kan deltage på denne workshop, da denne yogatype netop er yderst hensynstagende og blid.

Der vil blive serveret te og lidt snack undervejs.

Dato: 15.01.23 – kl 12.00 – 15.30
Pris: Kr. 400,-
Sted: FYSIQ Kastrup
Instruktør: Gitte Lindgaard

Tilmelding kan kun ske mellem 08.00-16.00 i FYSIQ Kastrup
Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke ved afbud.