Sådan forholder vi os til coronavirus (opdateret 07/12)

Sådan forholder vi os til coronavirus (opdateret d. 31/12)

Fitness: Lukket

Fysioterapi: Fortsat åben

Fysioterapi og genoptræning: Åben.

Fitness: Lukket i perioden 9. dec. 2020 - 17. jan. 2021.

 

Kære Medlemmer og Patienter,

Du har sikkert spørgsmål vedrørende de nye restriktioner (pr. 16/12) og hvordan det påvirker din træning og behandling i FYSIQs træningscentre og klinikker.

Her kan du læse om hvilke tiltag vi gør os i forhold til Coronavirus og hvordan du bør forholde dig.

I FYSIQ følger vi de henstillinger og anvisninger som sundhedsmyndighedernes udmelder. Vi sørger for hele tiden at holde os opdateret på dem, og agerer så hurtigt vi kan.

Fysioterapi og genoptræning

FYSIQ er åben for fysioterapi og genoptræning. Er du i et fysioterapeutisk træningsforløb kan du således fortsætte med at genoptræne.

Husk: Du skal bære mundbind, når du kommer til behandling.

Alle vores klinikker og fysioterapeuter følger Sundhedsstyrelsens forholds-og hygiejneregler og opdaterer løbende vores tilgang i henhold til styrelsens retningslinjer.

Anbefalinger fra sundhedsstyrelsen:

Det er afgørende, at vi holder sundhedsvæsnet åbent, I mange tilfælde kan det nemlig have alvorlige konsekvenser for patienter og borgeres helbred og funktionsniveau, hvis en behandling bliver udskudt. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at sundhedspersonale møder frem på arbejde – uanset hvor de bor eller arbejder

Fitness

FYSIQ er lukket for fitness i perioden 9. dec. 2020 - 17. jan. 2021.

En aktiv livsstil

De nye restriktioner gør det lidt mere besværligt at træne, og det nemmeste ville nok være at kaste håndklædet i ringen og sige: ”Jeg træner først, når COVID-19 er væk”. Alligevel er der så mange af os, som insisterer på at være aktive. Vi påskønner jeres vilje til at holde kroppen sund og aktiv, det fortjener et stort klap på skulderen. Sammen klarer vi os gennem denne tid og bliver ved med at holder os i god form.

Online træning i FYSIQ

Vi har i FYSIQ lavet to tiltag, som du kan benytte dig af, for at holde dig sund og aktiv.

 

1. Få leveret et gratis træningsprogram hver dag i din indboks. Tilmeld dig her. 

2. Se vores faste bibliotek af online træninger. Gå til siden her.