Nakke hold hos FYSIQ

Læs om vores nakke hold her.

Få en stærk nakke - start på nakke hold

Patienter med nakkeproblemer af forskellige grunde. Du kan komme på holdet, hvis du har problemer med nakken efter ulykke, eller hvis du har haft korte- eller langvarige nakkesmerter.

Hvad er nakke hold?

Formål: At genskabe normal bevægelse, nedsætte smerte og øge muskelfunktionen for på den måde, at øge funktionsniveauet.

Dokumentation for effekt: Der er god evidens (videnskabelig dokumentation) for, at genoptræning med de metoder vi bruger er med til at nedsætte nakkesmerter og forebygge risiko for tilbagefald.

Indhold: Der trænes på hold i ca. 55 min inklusiv selvtræning. Den
specifikke træning fokuserer på neuromuskulær træning (denne 
del af træning foregår på måtter). Desuden arbejdes der med øvelser, laser og forskellige balancepuder. Træningen sluttes af med
styrketræning med lette håndvægte. Der indarbejdes korrekte bevægemønstre ved alle øvelser.

Antal træningsdage: 1 til 2 gange holdtræning om ugen, desuden træning i FYSIQ efter anvisning fra din fysioterapeut og evt. hjemmeøvelser.

For at deltage: Du skal være grundigt udredt af en fysioterapeut og instrueret i de grundlæggende principper for neuromuskulær træning.

Ansvarlig Fysioterapeut: Tina Petersen FYSIQ Tårnby

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til holdet.
Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Du kan komme på holdet, hvis du har problemer med nakken efter ulykke, eller hvis du har haft korte- eller langvarige nakkesmerter.

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet i vores app eller på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af holdet

Der trænes på hold i ca. 55 min inklusiv selvtræning

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold