Julie Geert-Jørgensen (på barsel)
Fysioterapeut
Julie
Tlf: 32 52 35 64
Mail: jgj@fysiq.dk
Julie
Uddannelse:
Jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i sommeren 2018, hvor jeg startede som selvstændig hos Falck Healthcare, og siden efteråret 2019, har jeg haft en fast stilling i FYSIQ i Ørestaden.
Videreuddannelse:
I 2022 blev jeg eksamineret sportsfysioterapeut gennem Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, hvilket har givet mig kompetencer inden for især undersøgelse, diagnosticering og genoptræning af idrætsrelaterede skader, som både er opstået akut eller over tid.
Erfaring og tilgang:
I min hverdag ser jeg patienter i alle aldre med forskellige typer skader, som både kan være opstået akut eller have stået på i lang tid samt patienter med kroniske sygdomme. Jeg går meget op i at arbejde evidensbaseret og finde årsagen til skadens opståen, for at sikre den bedst mulige behandling og igangsætte den rette forebyggende træning, for at stile mod varig bedring. Jeg har en aktiv tilgang til behandling og der vil derfor næsten altid indgå træning eller øvelser som en del af behandlingen. Dog er det vigtigste for mig, at vi sammen lægger en plan og sætter nogle mål for behandlingen, som passer til dig og din hverdag.
Egne idrætsaktiviteter:
Jeg har især en særlig passion for fodbold, hvor jeg de sidste 6 år har været ansvarshavende fysioterapeut for Vanløse IF’s divisionshold. Jeg har selv spillet håndbold i min teenagealder og har ligeså en stor passion for den sport.

Hvad siger mine klienter

Julie er den bedste fys jeg nogensinde har mødt. Virkelig dygtig, grundig, professionel og god og præcis kommunikation.
Anders
Julie Geert-Jørgensen var super sød, og gav god guidance til hvordan jeg mindre mine rygproblemer ved brug af øvelser, opvarmning, form etc. Over tiden er alt rygsmerte næsten borte, så har kun positivt at sige
Matias
God service. Løsningsorienteret. Lytter og husker de ting vi snakker om.
Anna