Jesper Dyhr
Fysioterapeut
Jesper-Dyhr-FYSIQ
Tlf: 35 36 66 62
Mail: jd@fysiq.dk
Jesper-Dyhr-FYSIQ
Uddannelse:
Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2019 fra Københavns Professionshøjskole. Efter dimittering har jeg arbejdet med specialiseret ortopædkirurgisk genoptræning herunder særligt fokus på skulder og knæ. Siden januar 2022 har jeg arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut. I denne periode har jeg efteruddannet indenfor bl.a. manuel behandling mere specifikt Muskel Energi Teknik (MET).
Erfaring og tilgang:
Min tilgang til fysioterapi er helhedsorienteret og i samarbejde med patienten skabe varige forandringer, for at opretholde en sund og aktiv livsstil. For mig er det at have en funktionel krop lig med livskvalitet. Det opnår vi ved grundig undersøgelse, forventningsafstemning samt en målrettet plan med råd og vejledning i hvordan du kommer hurtigst muligt tilbage til det du gerne vil.
Egne idrætsaktiviteter
Jeg uddannede mig til styrketræner gennem Dansk Idrætsforbund i 2013 gennem et højskoleforløb i Aalborg og har dyrket funktionel fitness, Crossfit, styrketræning og særligt vægtløftning som min primære motionsform lige siden. Udover det dyrker jeg fridykning i forbindelse med undervandsjagt og har derfor også en særlig interesse i vejrtrækningsteknikker.

Hvad siger mine klienter