Jakob Guldager
Fysioterapeut og daglig leder i FYSIQ Ørestad
Jakob
Tlf: 32 52 35 64
Mail: jg@fysiq.dk
Jakob
Uddannelse:
Jeg har arbejdet som Fysioterapeut i FYSIQ siden 2018. I 2019 blev jeg eksamineret Sportsfysioterapeut ved Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, med fokus på undersøgelse, behandling og genoptræning af patienter med idrætsrelaterede problematikker.
Erfaring:
Til daglig ser jeg patienter med en bred vifte af muskuloskeletale problematikker. Ved siden af mit arbejde i FYSIQ, er jeg fysioterapeut i Boldklubben 1903, hvilket giver mig en del erfaring med fodboldrelaterede problematikker. I min behandling er det vigtigt for mig at vi sammen lægger en behandlingsplan, der giver mening for dig og dine mål. Jeg har mange års erfaring med styrketræning, hvilket jeg trækker på i de fleste behandlingsforløb.
Kursusaktivitet
Jeg er uddannet SolemaidsⓇ Specialist, hvilket giver mig specialiserede kompetencer inden for undersøgelse, behandling og fremstilling af indlægssåler til børn med hælsmerter, det der også kaldes Sever’s Syndrom. Jeg har taget efteruddannelse ved Mulligan Concept i manuelle undersøgelses og behandlingsteknikker, med det formål at kunne øge bevægelighed og dæmpe smerte hos mine patienter. Jeg er uddannet GLA:D-instruktør på knæ/hofte-området og har derfor specialiserede kompetencer indenfor genoptræning af patienter med artrose (slidgigt) i knæ og eller hofte
Hold:
Jeg er ansvarlig for klinikkens knæhold samt GLA:D-hold.

Hvad siger mine klienter

”Virkelig professionel og god behandling hele vejen igennem forløbet.”
MICHLAS
"Jakob is very professional, encouraging, and supportive physiotherapist. I highly recommend his
SONIA
"Jakob er superdygtig og sympatisk. Behandlingen var effektiv."
JAN