Nicolas Huet

FYSIOTERAPEUT

UDDANNELSE

Aut. fysioterapeut, cert. DS (Dynamisk stabilitet) lumbal, cervikal og skulder, IMS (intramuskulær stimulation), holdunderviser samt personlig træner.

Siden jeg blev autoriseret fysioterapeut har jeg arbejdet som privatpraktiserende. Her har jeg undersøgt og behandlet lige fra motionisten til sportsudøveren samt kroniske- og neurologiske problematikker. Dette har givet mig erfaring med diverse idrætsskader, hovedpiner, hjernerystelse, muskel-, led- og sene problematikker, samt cardiovaskulære problematikker.

ERFARING

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg et stort fokus på, at anskue din undersøgelse og behandling fra flere vinkler. Jeg lægger stor vægt på at krop og psyke hænger sammen, hvorfor jeg prøver at være realistisk i forhold til dine behov, så din hverdag kan fungere parallelt med dit behandlingsforløb. Jeg lægger en stor dyd i at interventionen udvikles i samarbejde med dig for at opretholde motivation og mening for dig!

I min behandling gør jeg brug af forskellige manuelle teknikker i en kombination med træning og bevægelse. Jeg anvender desuden IMS (akupunktur), tape og laser i min behandling. Alt dette for at fremme helingstiden bedst mulig for dig!

HVAD SIGER PATIENTERNE?

"Top professionel behandler jeg går hos og virkelig en følelse af, at der bliver gået til bunds i problemerne. Super dejligt at der bliver taget tid til at behandle ud fra det niveau man er på og ikke gå for hurtigt frem."

— BO
Taget fra spørgeskema

"Dygtige, kompetente medarbejdere. Man føler sig tryg og får altid en god dialog. Kyndig vejledning og bliver fulgt nøje gennem hele forløbet."

— JEANETTE
Taget fra spørgeskema

"Jeg oplever at få en kompetent og empatisk behandling"

— JAN
Taget fra spørgeskema