Massage Kolding - Professionel behandling hos massør

Vi har desværre ikke nogen klinik i Kolding, så derfor anbefaler vi, at du besøger vores søsterklinik, FysioDanmark Kolding, hvor der står dygtige og veluddannede behandlere klar til at hjælpe dig. Ellers finder du vores klinik i Hovedstaden.

Vi har endnu ingen klinik i Esbjerg, men du kan finde vores søsterklinik FysioDanmark i Esbjerg, hvor veluddannede fysioterapeuter og massører er klar til at tage imod dig.

Professionel og effektiv behandling med massage i Kolding

Hos FYSIQ tilbyder vi to former for behandlinger hos en massør, nemlig velvære massage og fysiurgisk massage, også kendt som sportsmassage. Begge behandlinger er med til at afspænde og lindre spændinger eller smerter. Så hvis du føler, at bevægelsesapparatet er anspændt, så kontakt os, og hør om, hvad vi kan gøre for dig. 

Fysioterapi hos FYSIQ

Velvære eller dybdegående behandling hos massør

En velvære massage i Kolding kan fungere som en god pause fra hverdagens stress og jag, og giver ro i sindet. Behandlingen foregår med blide greb og strygninger på kroppen, og fokus er på, at du kan slappe af. Oplev ren forkælelse af krop og sjæl, når du bestiller en behandling hos en professionel massør. 

Med en fysiurgisk og dybdegående behandling går vi helt ind i muskulaturen og sørger for at løsne dig op. Denne behandling er oplagt til dig, der måske har trænet hårdt, eller dig der bare ønsker en dyb og effektiv behandling. 

Gratis træning hos FYSIQ

Meget mere end massage Kolding

Massage er vi rigtigt gode til, men vi er også gode til mange andre ting. For det første tilbyder vi klassisk fysioterapi, hvor vi er specialiserede inden for mange områder, så du altid kan finde en behandler, der er ekspert og certificeret i det, som du har brug for. Derudover tilbyder vi genoptræning, fitness og holdtræning. Når du melder dig ind i vores center til fitness, lægger vi altid et gratis program til dig. 

Kontakt en massør i dag

Hvis du ønsker at booke en tid til behandling i Kolding, så besøg FysioDanmarks klinik, og ellers er vi til at finde i København og på Amager. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at tale med en fysioterapeut eller massør. 

Få energi

Kom i form

Hav det sjovt