sundhed-FYSIQ

Sundhedstjek + opfølgning

Du vil sikkert gerne gøre noget godt for dit helbred. Men hvor skal du starte? Med et sundhedstjek i FYSIQ kigger vi din sundhed i sømmene, for på den måde at finde frem til den bedste og mest effektive vej til et bedre helbred. 
Med et sundhedstjek får du et indblik i din egen sundhedstilstand. Derudover får du en livsstilssamtale, som omhandler hvad du kan gøre for at forbedre tilstanden i din krop.
Du får din helt personlige sundhedsprofil, der giver dig et unikt indblik i din fysiske, din mentale og sociale sundhed. Med et sundhedstjek i hånden kan du sammen med vores livsstilsvejledere lægge en konkret plan for, hvad det næste skridt er, for at booste din sundhed.


Pris: kr. 1.050,-

Læs mere om sundhedstjek 


 

3 x Personlig træning

 

Tag din træning til det næste niveau med en personlig træner. En personlig træner er din faste træningsmakker, du altid kan støtte dig til, når du mangler motivation, inspiration og fornyelse i din træning. En personlig træner er din personlige coach, der altid tager hensyn til dine udfordringer vedrørende dit nuværende aktivitetsniveau, eventuelle skader, arbejdsliv og hverdag.

 

Pris: kr. 1.794,-

Læs mere om personlig træning

personlig-træning-FYSIQ

 

test-FYSIQ

Performance test

 

Som sportsudøver er fysisk udvikling og optimering ofte forskellen på personlige skuffelser og succeser. Derfor er det en god idé at få sat tal på din udvikling og optimering, så du sikrer et optimalt udviklingsforløb. I FYSIQ tilbyder vi fire performance test:

  1. Kropskomposition (kr. 500,-)
  2. Konditionstest (kr. 750,-)
  3. Springtest (kr. 500,-)
  4. Væskebalance (kr. 500,-)

 

Hele testpakken koster samlet kr. 1.750,-

Læs mere om performance test


 

5 x Massage

Massage = Forkælelse. Giv dig selv eller en af dine nærmeste 5 x 25 min. massage. Massagen kan enten være fysiurgisk massage (godt til ømme muskler) eller velvære massage (godt til afslapning). 

Du kan få massage i alle vores centre.

 

Få 5 x 25 min. massage.

 

Pris: kr. 1250,-

Læs mere om massage

Massage-FYSIQ

 

Vægttab-livsstilsændring

Fit For Livet forløb

 

Et komplet livsstilsforløb, der strækker sig over 8 måneder. Forløbet indeholder kostvejledning, motivationssamtaler, personlig programlægning med opfølgninger, træning på lukkede hold, fællesskab både i centret og via sociale netværk som Facebook, månedlige events og foredrag, og meget mere. På det lukkede hold er der maks 12 deltagere, som alle har et fælles mål om at ændre livsstil.

Intensivfasen - 3 måneder (kr. 3.599,-)
Stabiliseringsfasen - 3 måneder (kr. 1.799,-)
Fastholdelsesfasen - 2 måneder (Kr. 599,-)
Dem samlede pakke - 8 måneder (Kr. 5.500,-) Spar = kr. 497,-

Læs mere om Fit For Livet