Hofte hold hos FYSIQ

Læs om vores hofte hold her.

Få en stærk hofte - start på hofte hold

Du kan komme på holdet, hvis du skal genoptræne efter en hofteoperation eller generelt mangler styrke og stabilitet omkring hoften.

Hvad er hofte hold?

Holdet henvender sig til: patienter med hoftesmerter. Du kan komme på holdet, hvis du skal genoptræne efter en hofteoperation eller generelt mangler styrke og stabilitet omkring hoften.

Formål: At genskabe normal bevægelse, nedsætte smerten og øge muskelfunktionen for på den måde at øge funktionsniveauet.

Indhold: Der trænes på hold i ca. 55 min. Før holdet starter anbefales det, at man starter med kredsløbsopvarmning, hvorefter den specifikke hoftetræning påbegyndes. Der fokuseres på den neuromotoriske kontrol over hoften, aktivering og styrkelse af muskler samt øge bevægeligheden. Træningen sluttes af med styrketræning i maskiner eller med frie vægte efter fysioterapeutisk anvisning.

Antal træningsdage: 1 gang holdtræning om ugen, desuden træning i FYSIQ efter anvisning.

For at deltage: Du skal være grundigt udredt af en fysioterapeut.

Info om holdet

Få gode råd til forberedelse og tilmelding til holdet.
Læs om niveau og forventninger til træningen.

Hvilket niveau kræver holdet?

Patienter med hoftesmerter.

Forberedelsestips til træningen?

Medbring gerne vand, samt indendørssko. Vi sørger for resten af udstyret og instruktionerne, så du får en optimal træningsoplevelse.

Tilmelding til holdet

Tilmeld dig holdet i vores app eller på hjemmesiden og book din plads i god tid. Vi glæder os til at træne sammen med dig!

Varighed af holdet

Der trænes på hold i ca. 55 min. Før holdet starter anbefales det, at man starter med kredsløbsopvarmning, hvorefter den specifikke hoftetræning påbegyndes.

Det siger vores kunder

Virkelig en god, hurtig og professionel oplevelse hele vejen igennem. Jeg fik hjælp til en skade i knæet og nogle gode øvelser at bruge til fremover. Fem stjerner og min fulde anbefaling herfra!

– Lasse

God behandling, med fine øvelser, der – trods jeg havde tænkt mig at komme en gang til – viste sig at være tilstrækkelige til min genoptræning. Rigtig god oplevelse 🙂

– Sofie

Jeg var meget tilfreds med mit forløb. Fyssen var kompetent og venlig. Jeg kommer gerne igen næste gang mine knæ driller.

– Thomas

Se flere af vores hold