Få mere ud af dit golf.

Med FYSIQs golf-screening får du muligheden for, at få det optimale ud af dit spil.

BLIV FRI FOR SKADER

OPTIMÉR SVING OG SPIL

FOREBYG SKADER

Får du ikke det optimale ud af din golf?

Som golfspiller er noget af det vigtigste, at få så meget kvalitetstid på banen som muligt. Denne kvalitetstid kan være svær at opnå, hvis der elementer i dit sving, som ikke er hensigtsmæssige. Svinger du på en uhensigtsmæssig måde eller er der ubalance i kroppen i forhold til stabilitet og mobilitet, har du stor risiko for at få skader og dermed miste dyrebare måneder på golfbanen. Ofte kan det være svært at identificere det reelle problem selv, og frustrationerne over dette, kan være med til at skade dit sving yderligere.

Golf-FYSIQ-performance
FYSIQ-Golf-Træning

Vi kan hjælpe dig i den rigtige retning

I FYSIQ Golf er vi to fysioterapeuter, som selv dyrker sporten med stor glæde. Vi er begge certificerede golffysioterapeuter og kan hjælpe dig med at nå dit mål, om du vil tilbage til sporten efter en skade, om du vil forebygge skader eller om du vil optimere dit sving og spil.

 

Din plan til succes på banen

1. BOOK TID

Book en tid hos en af vores golffysioterapeuter

2. FÅ UDARBEJDET EN PLAN

Find ud af hvad du præcist skal gøre, for at få det bedste ud af dit golfspil. 

3. MERE KVALITETSTID PÅ BANEN

Nyd at kunne spille det spil, som du elsker, og lad din krop være en styrke fremfor en svaghed. 

TPI-FYSIQ-GOLF

Din vej til bedre oplevelser på banen

Med en TPI-Golfscreening i FYSIQ, kortlægger vi lige præcis hvad der vil gøre, at du får mere ud af dit spil.

Golfslaget er en bevægelse med høj hastighed og kræver bevægelighed og stabilitet over bestemte led. Vi benytter en screening med 16 forskellige test, som vil belyse netop dette.

På baggrund af fund i screeningen får du et program med specifikke øvelser til netop din krop

Hvad er en golfscreening og hvad kan man få ud af det?

En golfscreening tager udgangspunkt i en filosofi, som benyttes til at beskrive kroppen. I relation til golfsvinget bliver kroppen beskrevet som stabile segmenter med tilhørende mobile led. Populært sagt vurderes kroppen som en kæde bestående af skiftevis mobile- og stabile led.

 

En golfscreening indeholder 16 screeningstest, som vurderer netop denne kæde.

Har du således et led i kæden, som enten ikke er tilstrækkeligt stabilt eller mobilt, vil dette komme til udtryk i en golfscreening. Din fysioterapeut kan med udgangspunkt i en golfscreening fortælle dig, hvordan du svinger og hvilke komponenter i svinget som enten skaber stor risiko for ineffektivitet eller stor risiko for skader over tid.

 

En golfscreening giver dig et ”fysisk handicap”, som er udgangspunkt for arbejdet med skadesforebyggelse og/eller udvikling af effektivitet i dit golfsving. Alt efter dine mål og ønsker får du et skræddersyet træningsprogram, som udarbejdes på baggrund af golfscreeningen.

 

Priser:

TPI-screening (60 min): Kr. 699,-

Individuel behandling (30 min): Kr. 299,-

Holdtræning (60 min): Kr. 150,-

Book en tid hos en af vores golf-fysioterapeuter

Lad vær med at lade småskavanker eller uhensigtsmæssigheder i svinget tage glæden ved golf fra dig. Disse ting er sjældent noget, der går i sig selv, og vil ofte kræve en eller anden form for professionel hjælp. Vi kan hjælpe dig.

Nikolai-becker-golf

NIKOLAJ BECKER STEFFEN

Golffysioterapeut

Kontakt: nbs@fysiq.dk

Mikkel-grage-nielsen-golf

MIKKEL GRAGE NIELSEN

Golffysioterapeut

Kontakt: mgn@fysiq.dk

FACEBOOK-GRUPPE: FYSIQ-GOLF

Der findes desuden et golffællesskab på Facebook; FYSIQ-Golf, hvor der løbende deles erfaringer, træningsøvelser og andet relevant golfnørderi. Du skal blot melde dig til for at få adgang - alle er velkomne.