Cykelstilsanalyse

Drømmer du også om at køre hurtigere, når du er ude og cykle, slå kollegaerne eller træningskammeraterne? …Og så er der det med skaderne, dem skal vi helst undgå!

Vores sportsfysioterapeut, Niclas Borg, har specialiseret sig i cykelstilsanalyse, så du kan få så meget ud af din træning, som muligt.

I cykelstilsanalysen kigger vi på din position på cyklen, din skadeshistorik og på dig som individ.

Hvad er dine forudsætninger for at sidde på cyklen på den måde, som du gør?

Er der svagheder hos dig, som har brug for at blive styrket, for at du kan sidde mere optimalt på cyklen, træde flere watt eller komme skader til livs?

Det er nemlig ikke altid cyklen, der skal ændres på. Nogle gange er det dig, der har brug for at få optimeret dine svagheder, så du kan holde til de krav du stiller i forbindelse med cykling.

Andre gange kræver det, at cyklen skal indstilles for at optimere din siddeposition eller tilpasses for at aflaste et skadet område. Det kigger vi selvfølgelig også på.

Det der adskiller FYSIQ Sports cykelsstilsanalyse fra et bikefit er, at vi har ligeså stort et ønske om at optimere dig, for at gøre dig stærkere, skadesforbygge, så vi i samarbejde kan opnå de mål du har sat dig. Hvad enten du er motionscyklist, triatlet som skal køre ¼, ½ eller hel ironman, vil du kunne have gavn af en cykelsstilsanalyse.


Kontakt os på nedenstående: