Få lavet såler til dine sko

Hvad er et SuperSole indlæg?

SuperSole er et individuelt tilpasset indlæg til din sko, som kan hjælpe dig af med skader og smerter. Indlæggene bliver altid lavet på baggrund af en grundig fysioterapeutisk undersøgelse. Læs mere om SuperSole i nedenstående afsnit.

Indlæg-såler-til-løbesko

Hvem har brug for et indlæg?

Det individuelt tilpassede SuperSole indlæg er til dig, hvis fodtype afviger fra neutralstillingerne i en sådan grad, at det giver dig smerter. Det kan være stillinger som platfod, skæv forfod, nedsunken forfod, hulfod og hurtig/for voldsom pronation (en naturlig stødabsorberende bevægelse).

Hvis du har en af ovenstående fodtyper eller er i tvivl om du har, så kan du få en undersøgelse hos en af vores specialiserede fysioterapeuter, der udformer SuperSole indlæg. Vi findes på alle vores klinikker og vil kunne undersøge os frem til hvilken rolle din fodtype har på dine smerteproblemer og herigennem om du har behov for et indlæg til dine sko.

Hvilke skader kan såler hjælpe på?

Fodtyperne kan have stor indvirkning og betydning for skader som achillessene smerter, skinnebensbetændelse, løberknæ, springerknæ, knæsmerter på indersiden, hælspore, storetås problemer, fodsvanssene smerter, samt en række hofte problematikker. Så har du problemer med smerter et eller flere af disse steder anbefaler vi dig at snakke med din fysioterapeut om såler kan være en medvirkende faktor for løsningen af dine problemer. Går du ikke hos os, så book tid hos en af vores SuperSole fysioterapeuter.

Når du får udformet et par indlæg kan du forvente ligeledes at modtage et par træningsøvelser, der underbygger eller supplerer sålens virkning. Sålerne kan fungere i alle skotyper også specialsko som smalle kvinde sko, fodboldstøvler og cykelsko. Vi har ligeledes såler specielt til diabetes patienter.

Kontakt en af FYSIQ’s SuperSole fysioterapeuter

FYSIQ Tårnby: Mikkel Ammentorp Pedersen & Mikkel Grage

FYSIQ Ørestad: Mikkel Hjuler

FYSIQ Kastrup: Christian Skov

FYSIQ Nørreport: Mikkel Hjuler