GLA:D i FYSIQ

GLA:D træning på Amager

GLA:D er uddannelse og træning til alle, der har ondt i hofter eller knæ.

Baseret på den nyeste viden tilbydes træningen af uddannede fysioterapeuter, der er tilknyttet GLA:D.

Forskning har vist, at træning har langt bedre effekt end smertestillende medicin i forhold til at mindske smerter og øge funktions- og aktivitetsniveau for mange personer med lette til svære gener på grund af artrose (slidgigt).

Den svenske model baserer sig på evidensbaseret forskning og har vist flotte resultater for personer med begyndende eller udviklet artrose.

GLA:D (Godt Liv med Artrose i Danmark) er en videreudvikling af et svensk koncept. GLA:D består af et individuelt sammensat træningsprogram suppleret med undervisning og træning. Ved uddannelse og træning lærer du at tackle dine smerter samt at træne dit knæ eller din hofte.

GLA:D er oprettet af Ewa Roos, som er professor i muskuloskeletal funktion og fysioterapi (FoF) ved Syddansk Universitet, og ph.d.-studerende Søren Thorgaard Skou fra FoF og Ortopædkirurgisk Forskningsenhed, Aalborg Universitetshospital. Metoden anvendes nu overalt i landet og støttes af Gigtforeningen.

 

GLA:D træning i FYSIQ

GLA:D træning i FYSIQ foregår altid på hold instrueret af en af vores dygtige fysioterapeuter. Ved at have en fysioterapeut tilknyttet træningen, sikrer vi, at øvelserne altid bliver udført sikkert og korrekt. Oftest vil træningen forløbe sig over en periode på seks uger, med to ugentlige sessioner.

Hver træning varer en time, og udgøres af tre forskellige dele:

Glad-træning-amager-fysiq

For spørgsmål og tilmelding, kontakt en af FYSIQs GLA:D ansvarlige

 

FYSIQ Tårnby - Tina Jeanett Petersen og Benjamin Thisted Rasmussen

FYSIQ Kastrup - Christian Skov Andersen

FYSIQ Ørestad - Jakob Guldager

FYSIQ Dragør Anders Skov Hansen